Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
16 Δεκ 12 ← πίσω

K-1 Athens: 3ος ο Iron Mike Ζαμπίδης

enikolopoulou.gr
Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέβηκε στο ρινγκ για να δώσει τον αγώνα της ζωής του απέναντι στον Μιρτέλ Γκρόενχαρτ, αλλά ένα σκίσιμο στο δεξί μάτι του «έκοψε τη φόρα» κι έτσι η πορεία του στο Κ-1 της Αθήνας σταμάτησε στα ημιτελικά.

Ο Iron Mike νίκησε τον Ρις ΜακΆλιστερ στα προημιτελικά και στην τετράδα έπεσα πάνω στον Μιρτέλ Γκρόενχαρτ, που ήρθε με φόρα από το νοκ-άουτ στον Γιασουχίρο Κίντο. Kι όπως αποδείχθηκε ο Ολλανδός ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Οι δύο μαχητές μπήκαν ορεξάτοι στο ρινγκ και με κλωτσιές, κυρίως στις άμυνες, πρόσφεραν θέαμα με το καλημέρα, ώσπου ένας συνδυασμός χτυπημάτων του Ολλανδού κόλλησε τον Ζαμπίδη στη γωνία και όχι μόνο τον πέταξε κάτω, αλλά του προκάλεσε κόψιμο στο δεξί του μάτι.

Και μπορεί στο δεύτερο γύρο, ο Iron Mike να προκάλεσε τον αντίπαλό του να ρίξει περισσότερες, δείχνοντας ότι δεν πονάει, ωστόσο ο Γκρόενχαρτ έλαβε το μήνυμα, περνώντας του αρκετά χτυπήματα. Τόσα που αν δεν «τελείωνε» τον Έλληνα στον 3ο γύρο, θα του έδιναν την πρόκριση.

Δυστυχώς όμως η γωνιά του Έλληνα πρωταθλητή ζήτησε να διακοπεί ο αγώνας, καθώς η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη και το πρήξιμο στο μάτι εμφανές!

Από τα χέρια του Ζαμπίδη, μάλιστα, ο Γκρόενχαρτ παρέλαβε τη ζώνη του, πανηγυρίζοντας με την ελληνική σημαία!

Ο Iron Mike, έτσι, αποχώρησε βουρκωμένος, αφήνοντας τον Ολλανδό να πρωταγωνιστήσει, αφού με τρεις νίκες, όλες με νοκ-άουτ (κατά σειρά κόντρα στους Γιασουχίρο Κίντο, Μιχάλη Ζαμπίδη και Αρτούρ Κισένκο στον μεγάλο τελικό) κατέκτησε τη ζώνη του Κ-1!

O Έλληνας πρωταθλητής αποθεώθηκε από τον κόσμο που φώναζε ρυθμικά το όνομα του...πρόσφερε αξέχαστες στιγμές στον κόσμο που άκουσε το κάλεσμα του, δίνοντας το παρών στο ΟΑΚΑ, και μπαίνοντας στο στάδιο υπό τους ήχους του ζεϊμπέκικου της Ευδοκίας, έδωσε το έναυσμα στην εξέδρα να ξεσηκωθεί και να τον αποθεώσει! Εκείνος με τη σειρά του τους αντάμειψε, επικρατώντας με ομόφωνη απόφαση του ΜακΆλιστερ στον πρώτο προημιτελικό της βραδιάς!


Δείτε το βίντεο του αγώνα:




Πηγη: www.enikolopoulou.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News