Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
17 Δεκ 12 ← πίσω

Jennifer Nicole Lee: Το fitness model που «βαρέθηκε να είναι παχύσαρκη»

Επιμέλεια: Ελίνα Κάβου

Το fitness μοντέλο Jennifer Nicole Lee, η οποία σήμερα έχει χτίσει ολόκληρη την καριέρα της γύρω από το καλογυμνασμένο κορμί της και έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο σε παγκόσμιο επίπεδο να αλλάξουν το σώμα τους χάνοντας βάρος και κάνοντας στροφή στην υγιεινή ζωή, δεν ήταν πάντα έτσι. Το ταξίδι της 36 χρονης καλονής στην απώλεια βάρους και συγκεκριμένα περισσότερων από 36 κιλών, δεν ήταν εύκολο. Μητέρα δύο παιδιών, είχε φτάσει τα 90 κιλά μετά τη γέννηση του δεύτερου γιού της.

΄΄Για αρχή, έπρεπε να αφήσω κατά μέρους την επιθυμία μου να χάσω το περιττό μου βάρος εν μία νυκτί΄΄, δηλώνει η Jennifer, ενώ προσθέτει ότι η μεγαλύτερη πρόκληση υπήρξε να αφήσει κατά μέρους τις δικαιολογίες. ΄΄Κατέρριψα όλους τους μύθους και έγινα ειλικρινής με τον εαυτό μου.. όλες τις δικαιολογίες τύπου δεν έχω αρκετό χρόνο ή κοστίζει πολύ να ζεις υγιεινά. Δυσκολεύτηκα επίσης αρκετά να δώσω στον εαυτό μου το δώρο του χρόνου, καθώς ήθελα να δω τα αποτελέσματα άμεσα.΄΄

Το ίνδαλμα του μπικίνι από το Μαϊάμι που πλέον φιγουράρει σε περισσότερα από 40 περιοδικά, κουράστηκε να είναι παχύσαρκη ειδικά όταν είχε δύο παιδιά να φροντίσει. ΄΄Το να γίνω νέα μαμά με δυσκόλεψε πολύ.. Είχα αηδιάσει από το πάχος μου και την πλήρη έλλειψη ενέργειάς μου. Δεσμεύτηκα στον εαυτό μου να μάθω όσο καλύτερα μπορούσα τους τρόπους διατροφής και εκγύμνασης των super fitness models και των αθλητών΄΄. Πλέον, σαν γκουρού του fitness αφού έχει εκδόσει πολλά βιβλία, DVDs με ασκησεολόγια και έχει λανσάρει μια σειρά μαγιό, έχει πια μάθει να επικεντρώνεται στην επιμονή από το να δείχνει απλά άψογη. Καλεσμένη της αμερικανίδας παρουσιάστριας Oprah, είπε κάποτε για τις νέες μαμαδες: ΄΄Εμείς, σαν μαμάδες, υποφέρουμε από το να θέλουμε το καλύτερο για τον καθένα, αλλά πρέπει να βάλουμε και τους ίδιους μας τους εαυτούς στη λίστα με τα ‘’πράγματα που έχω να κάνω΄΄  ΄΄. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της για την απώλεια βάρους, τόνιζε πως είναι πολύ σημαντικό το χτίσιμο της δύναμης, παρά το χάσιμο λίπους μόνο, λέγοντας ότι ΄΄ οι γυναίκες και ειδικά οι μαμάδες μετρούν το επίπεδο της υγείας τους από το πόσο δυνατές είναι πνευματικά, συναισθηματικά και φυσιολογικά. Το να είμαστε σε φόρμα δε σηματοδοτείται από ένα νούμενο ή από το να είμαστε αδύνατοι. Αλλά το να είμαστε δυνατοί σημαίνει ότι είμαστε υγιής και σε φόρμα΄΄. Προσθέτει ακόμη πως είναι εύκολο για τις γυναίκες να θέτουν στόχους για την απώλεια βάρους και να μην τους ακολουθούν, για το λόγο αυτό η δική της μέθοδος εκγύμνασης εστιάζει σε τεχνικές ΄΄εφικτών΄΄ προπονήσεων.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας προπονεί τους πελάτες της να κάνουν έξι κύκλους των τριών σετς των 30 δευτερολέπτων κινήσεων ενδυνάμωσης, ακολουθούμενες απευθείας από 30 δευτερόλεπτα έντονης καρδιοαναπνευστικής άσκησης. ΄΄Βοηθά το μεταβολισμό να αυξομειώνεται έντονα πράγμα το οποίο οδηγεί σε κάψιμο λίπους. Καλώ τις γυναίκες να κάνουν περισσότερο ασκήσεις ενδυνάμωσης παρά καρδιοαναπνευστική προπόνηση καθώς ο καθαρός μυικός τόνος είναι ένα συντριβάνι νεότητας΄΄.

Δείτε το βίντεο της αλλαγής της Jeniffer



[ΠΗΓΗ: dailymail.com, jennifernicolelee.com]

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News