Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
24 Δεκ 12 ← πίσω

Τα αδέρφια Stroe από τη Ρουμανία είναι τα πιο δυνατά παιδιά στον κόσμο

Ο Giuliano Stroe, γεννημένος μόλις το 2004 είναι ένα παιδί-θαύμα από τη Ρουμανία. Προπονείται με βάρη και ενόργανη γυμναστική από την ηλικία των δύο, ενώ έχει περιληφθεί στο βιβλίο Guinness αφού έθεσε το νέο ρεκόρ για το γρηγορότερο περπάτημα 10 μέτρων με τα χέρια και μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια του. Στις 24 Φεβρουαρίου του 2010 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ στις πιέσεις (push-ups) σε γωνία 90 μοιρών (ανθρώπινη "σημαία"), καταφέρνοντας 20 πιέσεις έναντι του παλαιού του ρεκόρ των 12 πιέσεων.


Ο αδερφός του Claudiu μόλις δύο χρόνια μικρότερός του, φαίνεται να ακολουθεί τα βήματά του. Ξεκίνησε και αυτός την προπόνηση με βάρη από την ηλικία των δύο ετών, ενώ και τα δυο αδέρφια κάνουν καθημερινή δύωρη προπόνηση υπό την καθοδήγηση του πατέρα τους Lulian. O Lulian ελπίζει ότι το ζευγάρι των αδερφών θα γίνουν μεγάλα αστέρια, ενώ με την προπόνηση που τους κάνει έχει ήδη καταφέρει να τα φτάσει σε απίστευτα επίπεδα δύναμης και ευλυγισίας. Ο 33 χρονος πατέρας ομολογεί ότι έπαιρνε μαζί του τον μεγάλο γιο του στο γυμναστήριο από όταν γεννήθηκε, αλλά φροντίζει να μην τον πιέζει πολύ στην προπόνηση. Επιμένει ότι το προπονητικό πρόγραμμα του γιού του δεν είναι υπερβολικό καθώς του απαγορεύει να γυμνάζεται μόνος και όταν κουράζεται βγαίνουν έξω για παιχνίδι. Άλλωστε, "ο Guiliano είναι μόνο ένα παιδί".

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για ένα παιδί άξιο θαυμασμού, ωστόσο τέτοιου είδους προπόνηση σε τόσο μικρές ηλικίες εγείρει ερωτήματα κατά πόσο ο πατέρας βοηθά στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων του ή εκβιάζει την φύση του εκμεταλλευόμενος το εύπλαστο της ηλικίας, να ανταποκριθεί νωρίτερα σε επίπεδα που ενήλικες ακόμη αδυνατούν να ανταποκριθούν. Τα σχόλια δικά σας.




Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News