Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
15 Ιαν 13 ← πίσω

Ανακάλυψε την «Πραγματική Ταχύτητα» με το adizero F50 Runner 3!

adidas
Find Fast

Ανακάλυψε την «Πραγματική Ταχύτητα» με το adizero F50 Runner 3!

Η adidas παρουσιάζει την επόμενη γενιά running παπουτσιών για υψηλές ταχύτητες, αποτέλεσμα εκτενούς έρευνας και μηχανικής ακρίβειας.  Το νέο adizero F50 Runner 3 είναι το νεότερο μέλος της πιο «ελαφριάς» συλλογής  παπουτσιών της adidas για υψηλές επιδόσεις, έτοιμο να βοηθήσει τους αθλητές να ανακαλύψουν νέα επίπεδα ταχύτητας.

Το adizero F50 Runner 3 διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες για τη μείωση του συνολικού του βάρους.  Η πλατφόρμα SPRINTFRAME αντικαθιστά τη συμβατική -πιο βαριά- κατασκευή παπουτσιών, διατηρώντας σημαντικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν τις επιδόσεις, όπως άνεση,  σταθερότητα και  βέλτιστη ώθηση. Πλήρως ενσωματωμένο στην πλατφόρμα SPRINTFRAME είναι το TORSION® SYSTEM, το οποίο επιτρέπει στο μπροστινό και πίσω μέρος του παπουτσιού να κινούνται ανεξάρτητα.

Το πάνω τμήμα του adizero F50 Runner 3 είναι κατασκευασμένο χωρίς ραφές και διαθέτει δυναμικό σχεδιασμό με τις χαρακτηριστικές 3 ρίγες, εμπνευσμένο από το ποδοσφαιρικό F50, με το οποίο αγωνίζεται ο Lionel Messi και άλλα αστέρια του παγκόσμιου  ποδοσφαίρου. Το F50 Runner 3 ενσωματώνει επίσης την τεχνολογία FORMOTION για απορρόφηση των κραδασμών και εξομάλυνση της πρόσκρουσης στο έδαφος, ενισχύοντας τη φυσική κίνηση, καθώς προσαρμόζεται στο προσωπικό πάτημα του κάθε δρομέα, αλλά και στις ιδιομορφίες του εδάφους. Επιπλέον, η τεχνολογία adiPRENE®+ στο πρόσθιο τμήμα του παπουτσιού βελτιώνει την ώθηση στο μπροστινό τμήμα του πέλματος, καθώς σπρώχνει το έδαφος κατά το τρέξιμο. Τέλος, το adizero F50 Runner 3 είναι συμβατό με την πλατφόρμα miCoach που επιτρέπει στους δρομείς να καταγράφουν και να συγκρίνουν τις επιδόσεις τους.

Μερικοί από τους ταχύτερους αθλητές στον κόσμο, όπως ο Yohan Blake (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 100μ), ο David Rudisha (Χρυσός Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 800μ) και ο Patrick Makau (κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου), εμπιστεύονται τη σειρά adizero στους αγώνες τους.

Το adizero F50 Runner 3 θα είναι διαθέσιμο το Φεβρουάριο στο δίκτυο καταστημάτων της adidas και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

 

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα running της adidas μπορείτε να βρείτε στο http://news.adidas.com/GR/PERFORMANCE/RUNNING

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News