Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
15 Ιαν 13 ← πίσω

Τελικά ομολόγησε ντόπινγκ ή όχι ο Lance Armstrong στην Oprah Winfrey?

Τις τελευταίες μέρες φημολογείται πως ο Lance Armstrong θα παραδεχόταν πως είχε κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στην εκπομπή της Oprah Winfrey, όμως τελικά όπως λέει σήμερα η ίδια η Oprah, αυτή η "ομολογία" δεν είναι τελικά και τόσο σαφής όσο αναμενόταν και θα ήθελαν κάποιοι.

Τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί πάνω στον Lance εδώ και χρόνια, γιατί πολύ απλά ήταν ο κορυφαίος ποδηλάτης των τελευταίων ετών. Όσο απλά βέβαια τον αποκαλούσαν "Βασιλιά", τόσο απλά γκρεμίστηκαν όλα, όταν αποδείχθηκε πως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο ίδιος δεν είχε μιλήσει και σε καμία περίπτωση δεν παραδέχθηκε πως είχε ντοπαριστεί, όμως η ώρα της αλήθειας υποτίθεται πως θα ερχόταν αυτη την Πέμπτη, οπότε και η εκπομπή θα μεταδιδόταν.

Αυτό που λεγόταν εδώ και μέρες είναι πως ο Τεξανός ποδηλάτης αποφάσισε να ομολογήσει την χρήση απαγορευμένων ουσιών, στην πιο γνωστή παρουσιάστρια του κόσμου, την Oprah Winfrey που μας έχει συνηθίσει σε συγκλονιστικές μαρτυρίες και συνεντεύξεις που έχουν αφήσει εποχή. Η Oprah εξασφάλισε τη συνέντευξη με τον Άρμοστρονγκ και ο ίδιος απόλυτα ήρεμος (όπως δήλωσε), αποφάσισε να μιλήσει και να πει την αλήθεια. Μια αλήθεια που πολύ περίμεναν, μια αλήθεια που του κόστισε τυπικά όλους του τους τίτλους και έσβησε (?) τ' όνομά του από την ιστορία του αθλήματος που τον έκανε γνωστό ανά τον κόσμο.

Όπως και να εχει ακριβώς η συνέντευξη, ο Αμερικανός ποδηλάτης έχει ήδη ζητήσει συγνώμη στο προσωπικό του ιδρύματος "Livestrong" που ίδρυσε στην μάχη εναντίον του Καρκίνου. Το τι τελικά έχει αποκαλυφθεί και τι παραμένει διφορούμενο θα το ξέρουμε Παρασκευή τα ξημερώματα, όταν και θα μεταδοθεί η άκρως ενδιαφέρουσα και πολυαναμενομενη εκπομπή.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News