Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
17 Ιαν 13 ← πίσω

Ο Rory Mcilroy υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την Nike Golf

Nike

Ο Rory Mcilroy υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την  Nike Golf

Ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο κάνει το ντεμπούτο του ως αθλητής της Nike στο πρωτάθλημα γκολφ HSBC στο Abu Dhabi.

 

Η Nike Golf ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ότι ο Rory McIlroy υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία. Ο McIlroy φέρει πλέον το σύμβολο Swoosh σε μπαστούνια, μπάλες, υποδήματα, γάντια, ενδύματα, καπέλα και αξεσουάρ . Ο McIlroy θα κάνει το ντεμπούτο του ως αθλητής της Nike αυτήν την εβδομάδα στο Πρωτάθλημα Γκολφ HSBC στο Abu Dhabi.

Ο McIlroy δηλώνει "λάτρης του αθλητισμού" και των επώνυμων προϊόντων Nike από παιδί. "Επέλεξα τη Nike για πολλούς λόγους", είπε ο McIlroy. "Είναι μια εταιρεία και ένα brand που πραγματικά μου λέει κάτι". Είναι νεανική. Είναι αθλητική. Είναι καινοτομική. Έχει δεσμευτεί να παραμείνει η καλύτερη, όπως κι εγώ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τη Nike είναι ένα ακόμα βήμα προς την πραγματοποίηση του ονείρου μου".

"Ο Rory είναι ένας εξαιρετικός αθλητής, ο οποίος προκαλεί μεγάλες συγκινήσεις με τις επιδόσεις του στο γήπεδο και ταυτόχρονα παραμένει προσιτός στους λάτρεις του αθλήματος σε όλο τον κόσμο," είπε η Cindy Davis, President Nike Golf. "Είναι η επιτομή του αθλητή της Nike και μπαίνει στην ομάδα μας την πιο συναρπαστική περίοδο στην ιστορία της Nike Golf. Προσβλέπουμε στη συνεργασία μαζί του για να προωθήσουμε την εντυπωσιακή καριέρα του στο επόμενο επίπεδο”.

O εξοπλισμός Nike Golf του McIlroy περιλαμβάνει τα ξύλινα μπαστούνια για γρασίδι Nike VR Pro Limited Edition, τα σιδερένια μπαστούνια Nike VR Pro Blade, τα μπαστούνια-σφήνες Nike VR Pro και ένα πρωτότυπο μπαστούνι συρτού χτυπήματος Nike Method.  Ο McIlroy θα παίξει με τη νέα μπάλα γκολφ 20XI της Nike, η οποία διαθέτει περισσότερη τεχνολογία RZN.  Θα φορά ενδύματα από τη συλλογή Nike Golf Tour Performance και τα νέα υποδήματα Nike Lunar Control.

Το 2012 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον McIlroy. Καθ' όλη τη διάρκεια της απαιτητικής αγωνιστικής σαιζόν κατάφερε να γίνει ο Νο. 1 παίκτης στον κόσμο, εξασφάλισε πέντε διεθνείς νίκες, κέρδισε το Κύπελλο Ryder με την Team Europe και αναρίθμητους τίτλους στα τουρνουά PGA και Ευρωπαϊκό PGA.

Μετά από τη σημαντική ανακοίνωση που έκανε η Nike Golf σχετικά με την ένταξη του Rory McIlroy στο δυναμικό των αθλητών της, παρουσιάστηκε επίσης ένα νέο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι διάσημοι διεθνείς αθλητές Tiger Woods και McIlroy.

Το τηλεοπτικό spot “No Cup is Safe” παρουσιάζει το αθλητικό πνεύμα και το ταλέντο των δύο καλύτερων παικτών γκολφ στον κόσμο.

"Μου αρέσει πραγματικά αυτή η διαφήμιση. Δείχνει την εύθυμη πλευρά μας" είπε ο Woods. "Με συναρπάζει το γεγονός ότι είναι η πρώτη τηλεοπτική διαφήμιση της Nike στην οποία εμφανίζομαι ως αθλητής της” δήλωσε ο McIlroy.  

Δείτε το σχετικό video:
 .


Επισκεφθείτε το www.nikegolf.com για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News