Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
24 Ιαν 13 ← πίσω

Εσείς τι σκορ έχετε;

Intersport
Πρόγραμμα ανταμοιβής score for more

 

 

Εσείς τι σκορ έχετε;

 

Ένα… διαφορετικό και ιδιαίτερα διασκεδαστικό αθλητικό σκορ έχει έρθει στην καθημερινότητά μας. Και μάλιστα, είναι εκπαιδευμένο ώστε να ακούει τις προτιμήσεις μας και την αγάπη που έχουμε για συγκεκριμένες αθλητικές δραστηριότητες!

 

Ο λόγος για το σκορ που κερδίζουν τα μέλη του score for more, του προγράμματος ανταμοιβής των καταστημάτων INTERSPORT. Τώρα η αγάπη μας για τον αθλητισμό ανταμείβεται με πόντους! Η κάρτα μέλους score for more δεν είναι πιστωτική, αλλά απλή κάρτα μέλους και μας δίνει πόντους από κάθε αγορά που κάνουμε στα καταστήματα INTERSPORT και στο e-shop της INTERSPORT (shop.intersport.gr). Οι πόντοι που κερδίζουμε αντιστοιχούν σε προϊόντα από τα καταστήματα INTERSPORT. Για να αποκτήσουμε ένα προϊόν από τον κατάλογο δώρων score for more, πρέπει απλά να εξαργυρώσουμε σε ένα κατάστημα INTERSPORT τον αριθμό πόντων που αντιστοιχούν στο προϊόν που επιλέξαμε και να… φύγουμε με το δώρο στο χέρι!

 

Η εγγραφή στο score for more είναι ιδιαίτερα απλή και γρήγορη και γίνεται όχι μόνο στα καταστήματα INTERSPORT, αλλά και ηλεκτρονικά από το σπίτι μας, από το κινητό μας, από το tablet μας ή από οτιδήποτε είναι συνδεδεμένο online. Μπαίνοντας στο http://scoreformore.intersport.gr μπορούμε να γραφτούμε online. Ο αριθμός μέλους μας θα εκδοθεί αμέσως και θα μας έρθει με SMS στο κινητό μας και μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ήδη για να κερδίσουμε πόντους μέχρι να έρθει η πλαστική κάρτα με το όνομά μας στο σπίτι μας. Αμέσως αφού γραφτούμε, το club score for more μας κάνει δώρο τους πρώτους μας 200 πόντους, για να μπούμε ευχάριστα στο παιχνίδι.

 

Επιπλέον, δηλώνοντας κατά την εγγραφή μας τα αθλήματα που μας ενδιαφέρουν περισσότερο, θα είμαστε οι πρώτοι που θα λαμβάνουν tips και προσφορές σχετικά με τα αθλήματα αυτά.

 

Εσείς λοιπόν… τι σκορ έχετε;

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News