Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
11 Φεβ 13 ← πίσω

Μυστήριο καλύπτει την κατάσταση του Μοχάμεντ Αλι

Μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας του 71χρονου σήμερα, διάσημου πρωταθλητή της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Αλι, τις τελευταίες ημέρες.

Ο αδελφός του, Ραχμάν Αλι, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Sun» ότι «δεν είναι καλά τα πράγματα, ο Μοχάμεντ δεν μπορεί πια ούτε να μιλήσει. Είναι θέμα ωρών, ημερών, ίσως μέχρι το καλοκαίρι να αντέξει».

Ο περίφημος Μοχάμεντ Αλι πάσχει από το 1984, όταν ήταν 42 ετών, από τη νόσο του Πάρκινσον και τα τελευταία χρόνια η υγεία του έχει επιβαρυνθεί. Ωστόσο, μία από τις κόρες του, η Μέι Μέι Αλι, δήλωσε χθες πως μίλησε τηλεφωνικά με τον πατέρα της, ο οποίος παρακολούθησε στην τηλεόραση τον τελικό του Super Bowl.

Στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου παρευρέθηκε και ο θρύλος της πυγμαχίας, ο καλύτερος αθλητής του αιώνα, σύμφωνα με το αμερικανικό αθλητικό περιοδικό «Sports Illustrated», αλλά ήταν φανερά καταβεβλημένος.


Ωστόσο, δεν δίστασε να πετάξει από τις ΗΠΑ στη Μ. Βρετανία για το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Αλλωστε ο ίδιος ήταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 στην Ατλάντα.

Πραγματικά είναι άγνωστο τι ακριβώς συμβαίνει... Πάντως, σίγουρα ο Αλι δεν βρίσκεται σε νοσοκομείο, αλλά στο σπίτι του και σε χρόνια θεραπεία. Οι φίλοι της πυγμαχίας και βέβαια οι προσωπικοί οπαδοί και θαυμαστές του παρακολουθούν τις πληροφορίες που αναφέρονται στα ΜΜΕ, κυρίως στις ΗΠΑ, με πελώριο ενδιαφέρον.


Μην ξεχνάμε ότι ο Κάσιους Μαρσέλους Κλέι, που άλλαξε το όνομά του σε Μοχάμεντ Αλι όταν ασπάστηκε το Ισλάμ, έπαιζε θεαματικό, γρήγορο και πάνω απ' όλα έξυπνο μποξ με τρόπο που ενθουσίαζε το κοινό.

Επώνυμοι γιατροί που τον έχουν κουράρει στο παρελθόν δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν τίποτα για την πορεία της υγείας του. Ηδη ο αδελφός του, Ραχμάν, πιέζεται από τους δημοσιογράφους για ορθότερες πληροφορίες περί της υγείας του Μοχάμεντ Αλι.


ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

ΠΗΓΗ: Εθνοσπόρ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News