Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
19 Φεβ 13 ← πίσω

Η Garmin® δίνει νέο νόημα στην ποδηλατική σας εμπειρία με τα νέα Edge® 810/510

Η Garmin® δίνει νέο νόημα στην ποδηλατική σας εμπειρία με τα νέα Edge® 810/510 και την εφαρμογή Garmin ConnectMobile

 

Τα Edge 810 και 510 είναι οι πρώτες συσκευές της Garmin για την ποδηλασία που υιοθετούν τις πιο δημοφιλείς λειτουργίες των Edge 800/500 προσθέτωντας εξελιγμένες λειτουργίες με τη χρήση Smartphone (Apple® ή Android™). Η εύχρηστη λειτουργία τους, η δυνατότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο, η κοινή χρήση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ενημερώσεις για τον καιρό, τα καθιστούν ιδανικά στην προπόνηση, στο δρόμο ή στο βουνό.

Το Edge 810 είναι ιδανική επιλογή για τον ποδηλάτη που αναζητά απόλυτες επιδόσεις αλλά και δυνατότητα πλοήγησης. Το νέο Edge 810 διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 2.7”, μέχρι 17 ώρες αυτονομία και η λειτουργία του είναι πιο εύκολη από ποτέ. Είναι συμβατό με λεπτομερείς οδικούς και τοπογραφικούς χάρτες για χρήση στη βόλτα, στο βουνό ακόμα και για όσους χρησιμοποιούν το ποδήλατο ως μέσω μεταφοράς.  

Το Edge 510 σχεδιάστηκε για ποδηλάτες επιδόσεων καθώς είναι μία εύχρηστη και ελαφριά συσκευή (μόλις 80γρ). Η λειτουργία του είναι εξίσου εύκολη με αυτή του 810, διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 2.2” και είναι συμβατό με τα δορυφορικά συστήματα GPS και GLONASS για μεγαλύτερη ταχύτητα λήψης σήματος και μοναδική ακρίβεια θέσης ακόμα και κάτω από πυκνή βλάστηση ή μέσα σε φαράγγια. Το Edge 510 είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο και η αυτονομία του φτάνει τις 20 ώρες.

 

Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια: Τα Edge 810 και 510 καταγράφουν ταχύτητα, απόσταση, χρόνο, θέση GPS, υψόμετρο, θερμίδες, κλίση. Για ακόμα περισσότερα δεδομένα συνδέστε ασύρματα αισθητήρια ANT+ για να βλέπετε πληροφορίες για καρδιακούς παλμούς, ταχύτητα πεταλιάς, ισχύ. Για μεγαλύτερη ακρίβεια στα δεδομένα υψομέτρου, τα Edge 810 και 510 έχουν ενσωματωμένο βαρομετρικό αλτίμετρο.

 

Προφίλ δραστηριότητας και προσαρμογή στις ανάγκες του χρήστη: η νέα λειτουργία προφίλ δραστηριότητας επιτρέπει στον ποδηλάτη να ρυθμίσει τα πεδία δεδομένων και τις ρυθμίσεις της συσκευής ανάλογα με την δραστηριότητα πχ προπόνηση, αγώνας, ποδηλασία βουνού. Η εναλλαγή προφίλ γίνεται με ένα απλό πάτημα στην οθόνη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής το Edge 810 ή 510 σας ενημερώνει αν έχετε επιτύχει ένα νέο ατομικό ρεκόρ πχ μεγαλύτερη απόσταση, υψόμετρο κλπ.

 

Συνδεθείτε: Τα Edge 810 και 510 προσφέρουν μία σειρά από λειτουργίες εφόσον συνδεθούν με Smartphone (Apple® ή Android™) και την εφαρμογή  Garmin Connect. Καταγράφουν τα δεδομένα σας και τα στέλνουν στο τηλέφωνο σας μέσω  Bluetooth®. Μείνετε συνδεδεμένοι και μοιραστείτε τις λεπτομέρειες της διαδρομής σας με φίλους, συγγενείς και κοινωνικά δίκτυα. Μόλις ολοκληρώσετε μία διαδρομή μπορείτε άμεσα να δημοσιεύστε την προσπάθεια σας ή τα αποτελέσματα του αγώνα σας.

 

Live Tracking: Η υπηρεσία Live Tracking επιτρέπει σε φίλους και συγγενείς να παρακολουθούν τον αγώνα ή την προπόνηση σας σε πραγματικό χρόνο. Προσκαλέστε αυτούς που επιθυμείτε μέσω email ή κοινωνικών δικτύων για να βλέπουν πραγματικά δεδομένα σας μέσω του Garmin Connect. Μόλις λάβουν την πρόσκλησή σας μπορούν να βλέπουν δεδομένα σας όπως ταχύτητα, απόσταση, καρδιακούς παλμούς (προαιρετικά) και τη θέση σας στο χάρτη. Η επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας Garmin-Sharp professional cycling team θα χρησιμοποιεί τη λειτουργία Livetrack κατά τις προπονήσεις για να ενημερώνει τη διοίκηση της ομάδας και τους προπονητές για τις προσπάθειες τους σε πραγματικό χρόνο.

 

Καιρός: δείτε δεδομένα καιρού σε πραγματικό χρόνο, προγνώσεις και ειδοποιήσεις απευθείας στην οθόνη του Edge 810 και 510 εφόσον είναι συνδεδεμένο με Smartphone και την εφαρμογή Garmin  Connect Mobile. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για μεγάλες διαδρομές καθώς επιτρέπει στον αναβάτη να διατηρεί το τηλέφωνο του στεγνό και ασφαλές έχoντας όλες τις πληροφορίες καιρού που χρειάζεται στην άκρη των δακτύλων του.

 

Ασύρματη μεταφορά δεδομένων και λειτουργίες του Garmin Connect

Πλέον οι ποδηλάτες όλων των επιπέδων μπορούν να αποθηκεύουν, να μοιράζονται και να αναλύουν κάθε λεπτομέρεια της προπόνησης τους μόλις ακριβώς την ολοκληρώσουν. Η εφαρμογή Garmin Connect Mobile επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά δεδομένων αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής της δραστηριότητας. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει αν τα δεδομένα του θα μεταφέρονται αυτόματα ή αν ο ίδιος θα κάνει τη μεταφορά. Μόλις μία διαδρομή δημοσιευτεί στο  Garmin Connect, οι προσωπικές επαφές του χρήστη μπορούν άμεσα να την δουν. Οι ποδηλάτες μπορούν ακόμα να αναζητήσουν διαδρομές και ασκήσεις αποθηκευμένες στο Garmin Connect, να τις κατεβάσουν στο τηλέφωνο τους και από εκεί να τις στείλουν ασύρματα στο Edge. Στην συνέχεια αφού μεταβούν στην αφετηρία της διαδρομής μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία Virtual Partner® για να ακολουθήσουν τη διαδρομή ή να ξεπεράσουν τις προηγούμενες επιδόσεις τους.

 

Τα νέα connected Edge 810 και 510 σε συνδυασμό με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile είναι οι πιο πρόσφατες προτάσεις της Garmin  στο χώρο του Fitness. Όποιο άθλημα και αν ακολουθείτε, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεστε υπάρχει το κατάλληλο προιόν Garmin Fitness που θα σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την προπόνηση σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση http://garmin.gr/component/proponisi/.

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News