Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
21 Φεβ 13 ← πίσω

Φέντερερ και Ναδάλ βάλουν κατά Άρμστρονγκ

"Καρκίνος η υπόθεση Άρμστρονγκ"

Πυρ ομαδόν κατά Άρμστρονγκ εξαπέλυσαν Φέντερερ και Ναδάλ. "Να επιστρέψει τα χρήματα και τους τίτλους που κέρδισε πίσω. Η συμπεριφορά του ήταν φρικτή" είπε ο Ελβετός.


Ιδιαίτερα καυστικοί για όσους εμπλέκονται σε υποθέσεις ντόπινγκ όπως ο Λανς Άρμστρονγκ ήταν οι δυο κορυφαίοι τενίστες στον κόσμο Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαλ Ναδάλ. Αμφότεροι χρησιμοποίησαν σκληρή γλώσσα τόσο για τον Αμερικανό ποδηλάτη όσο και για όλους εκείνους που κάνουν χρήση αναβολικών.

"Είναι ένα πρόβλημα που βλάπτει σοβαρά την εικόνα όλου του αθλητισμού, αλλά προσοχή δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακί" είπε ο Ισπανός και συμπλήρωσε σε ακόμη πιο απόλυτο ύφος. "Υποθέσεις όπως αυτή του Αρμστρονγκ αποτελούν τον καρκίνο του αθλητισμού και θα πρέπει όλοι μαζί να πολεμήσουμε για ένα καθαρό τοπίο με όλες μας τις δυνάμεις. Πριν από λίγο καιρό ο Ρότζερ Φέντερερ είπε ότι οι έλεγχοι είναι πολύ λίγοι. Νομίζω ότι δεν είναι η ώρα να συζητήσουμε για τους ελέγχους. Είναι η στιγμή να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να δημοσιοποιούμε τα αποτελέσματα των ελέγχων σε εβδομαδιαία βάση" .

Στην περίπτωση Άρμστρονγκ αναφέρθηκε και ο Ελβετός τενίστας . "Η συμπεριφορά του ίδιου αλλά και του περιβάλλοντός του ήταν πραγματικά φρικτή. Θα συνεχίσω να υποστηρίζω ότι πρέπει να γίνονται περισσότερα αντιντόπινγκ κοντρόλ εκτός αγωνιστικών χώρων. Μια τιμωρία δεν είναι αρκετή. Άνθρωποι σαν τον Άρμστρονγκ θα πρέπει αρχικά να επιστρέψουν όλους τους τίτλους που έχουν κερδίσει και μετά όλα τα χρήματα που έχουν εισπράξει κατά τη διάρκεια της καριέρας τους".


Πηγη: contra.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News