Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
22 Φεβ 13 ← πίσω

Η adidas running team αναδεικνύεται 1η ομάδα στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!

adidas

Η adidas running team αναδεικνύεται 1η ομάδα

στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών!

 

 

Η adidas running team κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία των ομαδικών συμμετοχών για τις επιδόσεις των μελών της στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών που διεξήχθη στις 11 Νοεμβρίου 2012. Η τελετή βράβευσης του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου στην Τεχνόπολις στο Γκάζι, όπου η adidas running team αναδείχθηκε 1η ομάδα στον Μαραθώνιο για 2η συνεχόμενη χρονιά.

 

Η ομάδα adidas running team ξεκίνησε το 2010 αριθμώντας 200 μέλη και αποτελεί μια πρωτοβουλία της adidas για τη διάδοση του κλασικού αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα του τρεξίματος, στο πλαίσιο της χορηγίας του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών από την adidas.

 

Η διάκριση αυτή δεν αποτελούσε στόχο της ομάδας, η οποία άλλωστε απαρτίζεται από ερασιτέχνες δρομείς όλων των επιπέδων, όμως η προσπάθεια τους, που βασίστηκε στη σωστή υποστήριξη και στην αγάπη των μελών της για το τρέξιμο, επιβραβεύτηκε με το αποτέλεσμα του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου!

 

Τα 300 μέλη της adidas running team προπονήθηκαν και πάλι υπό την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή μεγάλων αποστάσεων Γιώργου Δούση, ενώ κάθε μέλος ακολούθησε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα προπόνησης σύμφωνα με τις προσωπικές του ανάγκες και στόχους. Από τον Ιούνιο του 2012 και για περισσότερο από 5 μήνες μέχρι το μεγάλο αθλητικό ραντεβού του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, προπονήθηκαν όλοι εντατικά ώστε να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση την ημέρα του αγώνα. Με εναλλαγές στις τοποθεσίες προπόνησης και συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες της adidas, αλλά και με την υποστήριξη του κορυφαίου κέντρου φυσικοθεραπείας ΙΑΣΩ General, οι επίδοξοι δρομείς προετοιμάστηκαν για την απαιτητική διαδρομή του Κλασικού Μαραθωνίου και των δρόμων των 10 και 5 χλμ., και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε.

 

 

 

Περισσότερα νέα από τη μεγαλύτερη ομάδα δρομέων στην Ελλάδα μπορείτε να παρακολουθείτε στο site: www.adidasrunningteam.gr


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News