Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
02 Σεπ 14 ← πίσω

Προπονηθείτε με Lebert Equalizer

Η Lebert fitness δημιουργήθηκε από τον επαγγελματία του fitness και πρωταθλητή Taekwondo με μαύρη ζώνη Μarc Lebert. Τα προϊόντα Lebert Fitness τώρα πια, χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο από επαγγελματίες του fitness, στα γυμναστήρια για Group training, από προπονητές όλων των σπορ, Personal Trainers, στη Στρατιωτική εκπαίδευση, στα boot camps, στα παιδαγωγικά παιχνίδια και στο σπίτι.

Απλοποιήστε την προπόνησή σας και τις ασκήσεις, πετυχαίνοντας τους στόχους σας με το LEBERT EQUALIZER Total Body StrengthenerT. Το Lebert EqualizerT είναι απλό, φορητό, πολυχρηστικό  βγάζει πιο πολλές ασκήσεις από κάθε άλλο όργανο γυμναστικής στην αγορά, όπως ασκήσεις για όλο το σώμα  χεριά  στήθος, πλάτη, κορμό, χρησιμοποιώντας το βάρος του σώματος.

Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν το βάρος του σώματός τους ως αντίσταση και να αποφασίσουν τι επίπεδο είναι σωστό για αυτούς με την κατάλληλη τοποθέτηση του σώματος και αλλάζοντας γωνίες.

Αυτό σημαίνει ότι τα πόδια μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν το χρήστη να εκτελέσει τις ασκήσεις, όταν δεν μπορούν να συνεχίσουν την άσκηση. Μια απλή τέτοια τροποποίηση (συνήθως τοποθέτηση ποδιών) μπορεί να επιτρέψει στο σύνολο των επαναλήψεων να διαρκέσουν πιο πολύ.

Με τη δυνατότητα να προσθέσετε εύκολα περισσότερες επαναλήψεις (χωρίς να χρειάζεται να σταματήσετε και να αλλάξετε τα κιλά σε ένα μηχάνημα ή να φωνάξετε κάποιον για βοήθεια) αυτό το προϊόν γίνεται πολύ ευέλικτο. Αυτή η απλή ευχρηστία επιτρέπει στο χρήστη πλήρη έλεγχο πάνω στο σωματικό του βάρος, που χρησιμοποιεί για μια συγκεκριμένη άσκηση. Το αποτέλεσμα είναι μεγαλύτερη μυϊκή αντοχή και δύναμη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:





fitnesspulse.gr

πηγή: http://www.lebertfitness.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News