Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
06 Μάρ 13 ← πίσω

Η adidas παρουσιάζει το signature adizero f50 του Leo Messi

 Η adidas παρουσιάζει το signature adizero f50 του Leo Messi

Ο Messi βάζει τη δική του «σφραγίδα» στην ιστορία της adidas με την προσωπική σου σειρά adizero f50

 

Η adidas σε φέρνει πιο κοντά στον καλύτερο παίκτη του κόσμου, Leo Messi, παρουσιάζοντας το νέο adizero f50 με την υπογραφή του. Τολμηρός, ευκίνητος, γρήγορος σαν αστραπή, ο Leo Messi λατρεύει τις προκλήσεις και συνεχίζει να συλλέγει τίτλους και βραβεία. Στο γήπεδο έχει ένα και μόνο στόχο: να δημιουργεί και να πετυχαίνει γκολ για την ομάδα του! Τώρα οι fans του Messi μπορούν να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο είδωλό τους με το νέο adizero f50, το οποίο υπογράφει ο ίδιος!

Επί δύο χρόνια ο Messi συνεργάστηκε στενά με την adidas για να δημιουργήσει την προσωπική του σειρά. Στο διάστημα αυτό το παπούτσι πέρασε από 10 μεγάλους κύκλους δοκιμών, με τον Messi να συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξή του, καθώς η κατασκευή του adizero f50 βασίστηκε σε αναλύσεις των κινήσεων του παίκτη εντός γηπέδου.

 

O σχεδιασμός

Εμπνευσμένο από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, το design του νέου f50 αντανακλά τη φιλοσοφία του Messi στο γήπεδο και φέρει το προσωπικό του λογότυπο. Το χρώμα του παπουτσιού είναι ένας συνδυασμός λευκού και κόκκινου, με το κόκκινο να αποτελεί το αγαπημένο χρώμα του Messi και να συμβολίζει το πάθος του για το παιχνίδι, αλλά και τον κίνδυνο που αποτελεί ο ίδιος για τα αντίπαλα δίχτυα. Το καθαρό λευκό περίγραμμα και τα γραφικά πάνω στο adizero f50 συμβολίζουν την ευκινησία και το γρήγορο ρυθμό του ποδοσφαιριστή. Τέλος, η μόνη κόκκινη τάπα μεταξύ άλλων δέκα λευκών στη σόλα του παπουτσιού, ξεχωρίζει, όπως ξεχωρίζει κι ο Messi στο γήπεδο, αλλά μόνο ως μέρος μιας δυνατής ομάδας.

 

Η τεχνολογία

Το νέο adizero f50 συνδυάζει επαναστατικές τεχνολογίες και μηχανική ακριβείας, ώστε να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα στον παίκτη που το φοράει, καθώς με βάρος μόλις 165γρ., είναι ένα από τα πιο ελαφριά ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Το SPRINTSKIN του παπουτσιού είναι ένα λεπτό στρώμα πάχους 1,5 χιλιοστού, κατασκευασμένο από το συνθετικό υλικό DUALMAX με δερμάτινη υφή, γεγονός που επιτρέπει στο παπούτσι να είναι εξαιρετικά ελαφρύ, διατηρώντας όμως τη φυσική αίσθηση μεταξύ του παπουτσιού και της μπάλας. Το τρισδιάστατο υλικό SPRINTWEB στην επιφάνεια του adizero f50 εγγυάται άψογο κοντρόλ της μπάλας, καθώς ο παίκτης κινείται με ταχύτητα στο γήπεδο, και συμβάλει στην εύκαμπτη και ταυτόχρονα στιβαρή κατασκευή του παπουτσιού. Τέλος, το SPRINTFRAME αποτελεί το ισχυρό, αλλά εξαιρετικά ελαφρύ κάτω τμήμα της κατασκευής, με στόχο να προσφέρει στους ποδοσφαιριστές ένα απόλυτα ισορροπημένο παπούτσι.

 

Η adidas έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν signature συλλογές για αθλητές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο David Beckham και ο Derrick Rose. Τώρα, ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου έχει τη δική του signature σειρά με το πιο γρήγορο ποδοσφαιρικό παπούτσι στον κόσμο, το adizero f50, με το οποίο θα αγωνιστεί σε έναν από τους επόμενους αγώνες της ομάδας του!

 

Το adizero f50 με την υπογραφή του Leo Messi είναι διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων της adidas, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

 

Βρείτε τα ποδοσφαιρικά νέα της adidas στη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball και στο twitter @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ποδοσφαίρου της adidas μπορείτε να βρείτε στο news.adidas.com/GR/PERFORMANCE/FOOTBALL


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News