Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
14 Μάρ 13 ← πίσω

Οι δασκάλες του fitness: 8 celebrities αποκαλύπτουν πώς, πού και πότε γυμνάζουν το σώμα τους

Ρίξαμε μια ματιά στα μυστικά των stars που διατηρούν- με κόπο και ιδρώτα- την καλλίγραμμη σιλουέτα τους. Ποια κάνει box και ποια γυμνάζεται κάνοντας χορό της κοιλιάς;



Rihanna

Η pop star από τα Μπαρμπέιντος εστιάζει στους γλουτούς, εξάλλου αυτό είναι κάτι που βγάζει μάτι. Όπως λέει η προσωπική της προπονήτρια, Ary Nunez," για να γυμνάσεις το συγκεκριμένο σημείο του κορμιού σου πρέπει να γυμνάσεις κυρίως τους οπίσθιους μηριαίους σου". Η  Rihanna, εκτός από τις ειδικές ασκήσεις οπισθίων, φροντίζει να γυμνάζει τους κοιλιακούς της, ακόμη και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Jessica Alba

To κορμί του Hollywood λατρεύει το spinning, το τρέξιμο στον διάδρομο και τα μαθήματα χορού, ενώ επιλέγει οργανικές και φρέσκες τροφές σε καθημερινή βάση: αυτό ήταν και το μυστικό που κρυβόταν πίσω από την άμεση επαναφορά της σιλουέτας της μετά τη γέννα.



Sofia Vergara

Σύμφωνα με τον personal trainer της ηθοποιού, Gunnar Peterson, η ίδια ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα γυμναστικής για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα της. "Δουλεύουμε πολύ καλά τους ώμους ούτως ώστε να τονίσουν τη μέση 'δακτυλίδι' της και να αναδείξουν τις καμπύλες της". Πράγματι, καλή δουλειά.


Adrianna Lima

Το μοντέλο της Victoria's Secret έχει παραδεχτεί ότι γυμνάζεται πάρα πολύ και σε καθημερινή βάση. Προτιμά το σχοινάκι, και το box, ενώ εστιάζει στους κοιλιακούς και στα καθίσματα. Αυτό που αποφεύγει είναι το να καθόλου βάρη, μιας και o,τιδήποτε κάνει, είναι αποκλειστικά και μόνο με το βάρος του σώματός της.


Jennifer Love Hewitt

Ο θάνατος της μητέρας της, τον Ιούνιο του 2012 έφερε τη διάσημη ηθοποιό στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Η γυμναστική -και συγκεκριμένα η γιόγκα και τα μαθήματα χορού της χάρισαν φυσική αλλά και ψυχική ευεξία, βοηθώντας την να ξεχαστεί.


Eva Longoria

Η πρωταγωνίστρια των Desperate Housewives έχει παραδεχτεί πως ο personal trainer της κυριολεκτικά την τραβάει από το κρεβάτι για να ξυπνήσει! Και επειδή έχει θέμα συγκέντρωσης και βαριέται τα ίδια και τα ίδια, εκείνος φροντίζει να της διαφοροποιεί το πρόγραμμα των ασκήσεών της: KickBoxing τη μία μέρα, καρδιαγγειακή την επόμενη, βάρη την μεθεπόμενη και yoga λίγες μέρες μετά.


Jennifer Lawrence

Η προσφάτως βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει παραδεχτεί ότι σιχαίνεται τη δίαιτα αλλά και όσους λένε πως τους αρέσει η γυμναστική. Βέβαια χρειάστηκε να γίνει για λίγο fit για τις ανάγκες των ρόλων της στο Hunger Games και το Silver Linings Playbook . Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης, αλλά και συγκεκριμένες ασκήσεις που της υπέδειξε ο personal trainer της (την περίοδο των γυρισμάτων) που εστιάζαν στους ώμους την πλάτη και το στήθος, τη βοήθησαν να βελτιώσει τη στάση του σώματός της.  Αν θες όμως το μυστικό της, αυτό είναι η συνεχής ενυδάτωση του σώματός της με το να πίνει νερό.


Shakira

Her hips don't lie, το μόνο σίγουρο.  Η κολομβιανή σταρ κάνει ατελείωτες χορό της κοιλιάς -που σφίγγει τους κοιλιακούς-, αερόβιες ασκήσεις και βάρη λίγων κιλών. Όπως λέει ο προπονητής της πάντως, Tracy Anderson, μετά τη γέννα η Shakira έχει αυξήσει τις φορές που ασκείται την εβδομάδα σε τέσσερις.


Πηγη: cosmo.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News