Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
15 Απρ 13 ← πίσω

Τραυματισμός Σοκ του Κόμπε Μπράιαντ

Η Λέικερς νίκησαν οριακά 118-116 και διατήρησαν το ισχνό αβαντάζ έναντι των Τζαζ για την τελευταία θέση της δυτικής περιφέρειας που οδηγεί στα πλέι οφ, ωστόσο ο τραυματισμός του Κόμπε Μπράιντ στον αχίλλειο τένοντα πάγωσε τα... χαμόγελα. "Δεν μπορώ να περπατήσω", έλεγε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ο ηγέτης των "λιμνάνθρων", ο οποίος όσο ήταν στο παρκέ πρόλαβε να πετύχει 34 πόντους (4/8 τρίποντα).


"Ίσως είναι το τέλος..."

"Γιατί στο διάολο συνέβη αυτό;", αναρωτήθηκε γεμάτος απόγνωση ο Κόμπε Μπράιαντ σε μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook.

Ο ηγέτης των Λέικερς έγραψε κι άλλα. Δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ήθελε να ξεσπάσει και το έκανε, ξημερώματα Σαββάτου στις ΗΠΑ.

"Όλη η προπόνηση και η θυσία πέταξαν από το παράθυρο σ' ένα βήμα που έχω κάνει εκατομμύρια φορές. Η απογοήτευση είναι αφόρητη. Ο θυμός έχει γίνει οργή. Γιατί στο διάολο συνέβη αυτό; Δεν βγάζει κανένα νόημα. Τώρα υποτίθεται ότι θα επιστρέψω και θα είμαι ο ίδιος παίκτης; Ή καλύτερος στα 35; Πώς στην ευχή θα γίνει αυτό; Δεν έχω ιδέα. Έχω τη θέληση να το ξεπεράσω όλο αυτό;".

Ερωτήματα που κατέθετε ο ίδιος ο Μπράιαντ στον εαυτό του χωρίς να δίνει απάντηση. "Ίσως εδώ το βιβλίο μου τελειώνει. Ίσως ο πατέρας χρόνος με νίκησε. Ίσως και όχι. Είναι 3:30 το πρωί. Τα πόδια μου είναι νεκρά, το κεφάλι μου γυρίζει από τα φάρμακα και είμαι ξύπνιος. Συγχωρέστε με για το ξέσπασμά μου, αλλά ποιος είναι ο σκοπός των μέσων δικτύωσης, αν δεν βγάζεις τον πραγματικό εαυτό σου; Αν θέλετε να ξεσπάσετε, βγάλτε το".

Φτάνοντας πάντως προς το τέλος σαν να πήρε θάρρος. "Αν με δείτε να παλεύω με την αρκούδα, προσευχηθείτε για την αρκούδα. Αυτή είναι η νοοτροπία των μάμπα. Δεν παραιτούμαστε. Ίσως μπορώ να κοιμηθώ και να είμαι έτοιμος για την επέμβαση. Ένα νέο βήμα μιας καινούργιας πρόκλησης. Σας ευχαριστώ όλους για τις προσευχές και την υποστήριξή σας".


Χειρουργήθηκε ο Κόμπε

Ο Κόμπε Μπράιαντ χειρουργήθηκε το Σάββατο προκειμένου να αποκαταστήσει τη ζημιά που υπέστη στο αχίλλειο τένοντα (ολική ρήξη) και σύμφωνα με τους ανθρώπους των Λέικερς η επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά, δίχως απρόοπτα. Ο ηγέτης των "λιμνανθρώπων" θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6-9 μήνες, γεγονός που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς και μεγάλο μέρος από την επόμενη.


Πηγη: contra.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News