Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
18 Απρ 13 ← πίσω

Forerunner 10: διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει

Forerunner 10: διάλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει

 

Η άνοιξη έχει επιτέλους φτάσει. Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και η μέρα διαρκεί περισσότερο. Οι συνθήκες για προπόνηση σε εξωτερικό χώρο είναι οι ιδανικές. Χρειάζεστε ένα προπονητικό ρολόι με GPS που θα σας βοηθάει να καταγράφετε την απόσταση, την ταχύτητα, το ρυθμό και τις θερμίδες και να παρακολουθείτε την πρόοδο σας και το Forerunner 10 είναι η ιδανική λύση.

 

Η λειτουργία του είναι εξαιρετικά απλή. Ξεκινήσετε την προπόνηση με το πάτημα ενός κουμπιού. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης βλέπετε μία σελίδα με χρόνο και απόσταση και μία με ρυθμό και θερμίδες. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης σας ενημερώνει κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα χιλιόμετρο. Αναφορικά με το ρυθμό και την ταχύτητα το Forerunner 10 σας παρέχει πληροφορίες για στιγμιαίο ρυθμό, ρυθμό γύρου και μέσο ρυθμό αλλά και στιγμιαία ταχύτητα, ταχύτητα γύρου και μέση ταχύτητα δραστηριότητας.

 

 Μόλις ολοκληρώσετε την προπόνηση σας δείχνει την περίληψη της προσπάθειας σας εμφανίζοντας τη συνολική απόσταση, το χρόνο, το μέσο ρυθμό και τις θερμίδες που καταναλώσατε. Επιπλέον, σας ενημερώνει κάθε φορά που επιτυγχάνετε ένα νέο ατομικό ρεκόρ: μεγαλύτερη απόσταση ή ταχύτητα - για να σας δώσει κίνητρο να συνεχίσετε την προσπάθεια σας.

 

Το Forerunner 10 διαθέτει δύο προπονητικά εργαλεία. Ο Virtual Pacer™ συγκρίνει το ρυθμό σας με τον ρυθμό έχετε ορίσει ως στόχο και η λειτουργία Τρέξιμο/Περπάτημα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν η προπόνηση σας περιλαμβάνει διαστήματα τρέξιματος και περπατήματος. Μετά το τέλος της προπόνησης σας μεταφέρετε τα δεδομένα σας στο Garmin Connect, τη δωρεάν Online κοινότητα της Garmin, για ανάλυση και αποθήκευση αλλά και για να τα μοιραστείτε με φίλους.

 

Το Forerunner 10 διατίθεται σε 5 διαφορετικά χρώματα: Μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες, Πορτοκαλί με μαύρο, Ροζ, Πράσινο και Μωβ. Το μαύρο και το πορτοκαλί έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη και πιο φαρδύ λουράκι. Το Forerunner 10 είναι τόσο όμορφο και ελαφρύ που μπορείτε να το φοράτε άνετα και ως καθημερινό ρολόι.  Είναι αδιάβροχο μέχρι τα 50μ. Η αυτονομία του φτάνει τις 5 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού, 10 μέρες με χρήση GPS περίπου 30 λεπτά τη μέρα και 5 ώρες με συνεχόμενη χρήση GPS.

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News