Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
19 Απρ 13 ← πίσω

TENA Run the Lake, μια γιορτή αθλητισμού για όλους στη Λίμνη Βουλιαγμένης την Κυριακή 21 Απριλίου

"TENA RUN ΤΗΕ LAKE”, μια γιορτή αθλητισμού για όλους στη Λίμνη Βουλιαγμένης

την Κυριακή 21 Απριλίου

 


Τη δραστήρια πλευρά της ζωής και την ομορφιά της Λίμνης Βουλιαγμένης και της παραθαλάσσιας διαδρομής των νοτίων προαστίων της πόλης, μας καλεί όλους να γνωρίσουμε η TENΑ, υποστηρίζοντας ως μεγάλος χορηγός το TENA RUN THE LAKE, μια μοναδική εκδήλωση με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 1ου αγώνα δρόμου της Λίμνης Βουλιαγμένης με την αρωγή του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗ’ και πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμμετοχή  περισσοτέρων των 1.000 δρομέων, που πλέον εμπλουτίζεται με διάφορες δραστηριότητες αθλητισμού, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν τη Λίμνη και τη μοναδική φύση του βράχου της Φασκομηλιάς.  

Το TENA RUN THE LAKE θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Βουλιαγμένης και στην περιοχή περιμετρικά αυτής και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την αντοχή τους, δυναμικό βάδισμα 3.000 μέτρων σε μια μοναδική διαδρομή στη φύση για όσους αναζητούν διεξόδους χαλάρωσης, αλλά και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους και συνοδούς των συμμετεχόντων. Παράλληλα, όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να κολυμπήσουν ελεύθερα στα ιαματικά νερά της Λίμνης Βουλιαγμένης, καθώς η θερμοκρασία του νερού της λίμνης παραμένει σταθερή όλο το χρόνο από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο Ιάσονας Καπλάνης, Brand Manager SCA, δήλωσε σχετικά: «Η άθληση, η ψυχαγωγία, η ανάγκη για εκτόνωση, η χαλάρωση δεν έχουν ηλικία. Είναι δικαίωμα όλων και πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων, γιατί προσφέρουν περισσότερη υγεία και σίγουρα χαρά. Η ΤΕΝΑ φροντίζει όλοι να μπορούν να χαίρονται τη δραστήρια πλευρά της ζωής,  γι’ αυτό συμμετέχει και στηρίζει ενεργά το TENA RUN the LAKE»!

Η είσοδος στη λίμνη και η συμμετοχή στην περιπατητική διαδρομή και τα παιχνίδια είναι ελεύθερη για όλους, ενώ μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές στον αγώνα δρόμου 10 χλμ  θα διατεθούν σε κοινωφελές ίδρυμα.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την SUI ΕΛΛΑΣ με μεγάλο χορηγό την TENA,  την ευγενική χορηγία της Λίμνης Βουλιαγμένης την αρωγή της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ’ και του Ορειβατικού & Φυσιολατρικού Ομίλου Βούλας  - ‘Ο.Φ.Ο. ΒΟΥΛΑΣ’ και την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Αναλυτικές πληροφορίες για το TENA RUN THE LAKE μπορείτε να βρείτε στο www.tenarunthelake.gr.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News