Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
19 Απρ 13 ← πίσω

Κραυγή αγωνίας από την Μαριάννα Ζαχαριάδη

Κραυγή απόγνωσης από την Κύπρια πρωταθλήτρια στίβου Μαριάννα Ζαχαριάδη που πάσχει από καρκίνο. "Αισθάνομαι πολύ μόνη, οι ελπίδες μου μειώνονται κάθε μέρα". Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακό μέσο.


Λόγια γεμάτα πόνο και απογοήτευση πλημμυρίζουν την συνέντευξη που παραχώρησε η Μαριάννα Ζαχαριάδη, δυο χρόνια μετά τη μέρα που τη χτύπησε ο καρκίνος αλλάζοντας για πάντα τη ζωή της.

Η 23χρονη Κύπρια αθλήτρια, μιλώντας στην ιστοσελίδα elita.com.cy, δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την πορεία της υγείας της αλλά και για την συμπαράσταση που έτυχε αυτά τα δυο χρόνια .

"Πέρασα σχεδόν ένα χρόνο στο νοσοκομείο. Πήρα κάθε διαθέσιμο φάρμακο αλλά δυστυχώς καμία βελτίωση . Πήγα και γύρισα από την Ελλάδα στη Γερμανία και πίσω για αρκετό καιρό . Μετά τις ακτινοβολίες δουλεύει μόνο ο ένας πνεύμονας μου και οι ελπίδες μου μειώνονται μέρα με τη μέρα", λέει η ίδια που έχει φτάσει μόλις 43 κιλά.

Όμως η Μαριάννα έχει κι ένα άλλο μεγάλο παράπονο νιώθοντας ότι κάποιοι άνθρωποι που την γνώριζαν από μικρή την έχουν εγκαταλείψει "Αισθάνομαι πολύ μόνη .Στην αρχή σε σκέφτονται πολύ , στη συνέχεια κάποιες φορές και στο τέλος εξαφανίζονται". Τώρα πρέπει να βρει πόρους να συνεχίσει τη θεραπεία της και ήδη συναθλητές της και ποδοσφαιριστές έχουν κυκλοφορήσει βίντεο από το οποίο κάνουν έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τη Μαριάννα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δυο χρόνια όταν η Μαριάννα μετά από κάποιες προπονήσεις υπέφερε από κρίσεις έλλειψης αναπνοής. Οι γιατροί που την εξέτασαν χρειάστηκαν τρεις μήνες για να διαγνώσουν ότι πάσχει από το λέμφωμα Hodgkins.
Η ίδια ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τη μάχη . Όσοι θέλουν να της αλλάξουν γνώμη μπορούν να συνεισφέρουν καταθέτοντας στην Ελληνική Τράπεζα (591-01-401171-01) και στην ΣΠΕ Γεροσκήπου (4001477-5).


http://news247.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News