Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
10 Ιουν 13 ← πίσω

H γιορτή στην άμμο ξεκινάει

Το εναρκτήριο σερβίς του φετινού Πανελλήνιου Σιρκουί Beach Volley δόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΕΟΠΕ με την πραγματοποίηση της συνέντευξης Τύπου.

Ο Θανάσης Ρέρρας, πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων beach volley και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, δήλωσε:


"Να σας καλωσορίσουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα το οποίο περιλαμβάνει έξι σταθμούς Masters και τέσσερις Open. Ξεκινάμε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Allou Fun Park, μετά ταξιδεύουμε σε Σύρο, Μουδανιά, Χαλκιδική, Αίγινα, επιστρέφουμε στον Σχοινιά, έχουμε δύο ακόμα τουρνουά στην Αλεξανδρούπολη και τη Βάρη και ολοκληρώνουμε με τον μεγάλο τελικό στο Allou. Εφέτος προχωράμε σε κάποιες καινοτομίες καθώς εκτός από τον πρωταθλητή Ελλάδας που θα αναδειχθεί στον τελικό, θα υπάρξει κι ένας νέος ξεχωριστός τίτλος, αυτός του πρώτου της βαθμολογίας στον οποίο θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο.

Σε δύσκολους καιρούς έχουμε δίπλα μας τους χορηγούς μας και κυρίως τη Lipton Pepsico ΗΒΗ, που για μία ακόμα χρονιά στηρίζει το beach volley με αξιοπρεπέστατο τρόπο και μας κάνει δυνατούς. Έχουμε και τους συνδιοργανωτές όπως το Allou, τους Δήμους Σύρου, Αίγινας, Νέας Σιθωνίας κι έτσι μπορέσαμε να κάνουμε δυνατό αυτό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν επίσης το Vari Sports Club και η Έφη Σφυρή και στη Βόρεια Ελλάδα το VolleyStore με τον Σπύρο Γκολίτση που θα κάνουν τρία τουρνουά.

Επίσης, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο αγώνας celebrities της WIN Hellas, που εφέτος θα γίνει στο πρώτο τουρνουά στο Allou Fun Park. Να ευχαριστήσουμε και την ΕΡΤ που θα είναι μαζί μας με ζωντανές καλύψεις των τελικών. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά φέτος. Είναι δύσκολοι καιροί, αλλά η ΕΟΠΕ με συμμαχίες και συνδιοργανωτές και με τους ανθρώπους που στηρίζουν το βόλεϊ και το beach volley, κρατά ζωντανά τα πρωταθλήματά μας. Μόνο με συνεργασίες και καλή διάθεση μπορούμε να κρατούμε τον αθλητισμό ζωντανό και έτσι θα κάνουμε".

Η Ράνια Κυριακού, group brand manager της Lipton Pepsico ΗΒΗ σχολίασε: "Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για όγδοη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζουμε ως χορηγοί μαζί με την ΕΟΠΕ. Συνεχίζουμε και στηρίζουμε αυτό το μεγάλο άθλημα του καλοκαιριού και η στήριξη έχει διάρκεια και εμείς στην Pepsico ΗΒΗ πιστεύουμε πως η διάρκεια έχει και αξία. Το Lipton Ice Tea προωθεί τον υγιεινό τρόπο ζωής και αυτό ταιριάζει στο beach volley, έτσι θα είμαστε και φέτος παρέα σε όλες τις τοποθεσίες που θα γυρίσει ανά την Ελλάδα. Επίσης, για τέταρτη χρονιά είμαστε χορηγοί στη WIN Foundation και διοργανώνουμε το celerity game την Κυριακή. Ελπίζω να προχωρήσουμε και φέτος πολύ δυναμικά".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Ψυχαγωγικά Πάρκα Α.Ε., Νίκος Βενιεράκης δήλωσε για τη δυναμική είσοδο του Allou! Fun Park και στο beach volley: "Να ευχηθώ καλή αγωνιστική σεζόν σε ένα άκρως θεαματικό άθλημα. Το πρώτο τουρνουά και οι τελικοί θα γίνουν στον χώρο μας, με τη συνεργασία μας με την ΕΟΠΕ να συνεχίζεται και να διευρύνεται. Αποτελούμε κεντρικό σταθμό της φετινής περιπέτειας στην άμμο και παρά την κρίση συνεχίζουμε να στηρίζουμε το βόλεϊ και με καλή διάθεση θα πάμε πάρα πολύ καλά. Το beach volley εφέτος δεν θα μείνει εδώ, αλλά πάει... Allou!".

Από την Αίγινα, ο Φίλιππος Τζίτζης, πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου, ανέφερε: "Προερχόμαστε από έναν νησιωτικό και ιστορικό δήμο που έχει πολλά προβλήματα, αλλά προσπαθούμε να κρατάμε ψηλά τις αθλητικές προσπάθειες, όπως το Masters το οποίο φιλοξενούμε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο δήμαρχος επέμενε κι εφέτος να γίνει στην Αίγινα και η θέλησή του δεν είναι μόνο προσωπική του αλλά και όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των περισσότερων κατοίκων. Ελπίζουμε ο θεσμός να εξελιχθεί και να γίνει ακόμα καλύτερος. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά την ομοσπονδία και προσπαθούμε να φανούμε αντάξιοι, όπως και τις δύο προηγούμενες φορές. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές θα δουν τους αγώνες και θα καμαρώσουν τους αθλητές. Ευχαριστώ και τους συνδιοργανωτές τον Σαρωνικός την Πέρδικα, που φέτος θα φιλοξενήσει τους αγώνες. Αυτή είναι η καινοτομία μας εφέτος, καθώς οι αγώνες θα γίνουν εκτός Αίγινας, στην μαγευτική τοποθεσία της Πέρδικας. Αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς, αλλά θέλουμε να δείξουμε πως οι ομορφιές του νησιού μας είναι κι εκτός και όλοι θα χαρούνε τη διοργάνωση".

Ο ιδιοκτήτης του ΚΑΡΑΒΙ Sports Club, Μπάμπης Μανιάτης υπογράμμισε: "Καλωσορίζω όλο τον κόσμο στη νέα προσπάθεια. Εμείς είμαστε πιο παλιοί από όλους. Από το 1982 όταν στήσαμε για πρώτη φορά φιλέ, αγαπήσαμε το beach volley. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία που μας εμπιστεύτηκε. Και σαν πιο παλιός να σας πω πως δίνεται μεγάλη ευκαιρία στην Ελλάδα να αναδειχθεί μέσα από τα δυνατότερα αθλήματα που είναι η ιστιοπλοΐα και το beach volley καθώς έχουμε θάλασσες και παραλίες. Είναι χρυσή ευκαιρία να δείξουμε πόσο όμορφη είναι η Ελλάδα και εύχομαι το πρωτάθλημα να έχει καλή επιτυχία και να αναδειχθούν παιδιά, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό, που θα μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό και θα δείξουν πως η Ελλάδα είναι πάρα πολύ δυνατή".

Η Μάντα Παπαδάκου, πρόεδρος του μη κυβερνητικού οργανισμού WIN Hellas, δήλωσε: "Να ευχαριστήσω θερμά την ομοσπονδία και την Pepsico για την επιλογή της WIN για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Σκοπός του celebrity game είναι να επικοινωνήσουμε τα μηνύματα για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνονται τέτοιοι αγώνες ειδικά σε δύσκολες στιγμές. Να ευχαριστήσω τους Αντώνη Βλοντάκη, Κρις Χάμπερτ, Βλάση Χολέβα, Ορθούλα Παπαδάκη, Πάνο Βλάχο, Αννίτα Ναθαναήλ, Γιώργο Παπαδημητράκη, Ζέτα Δούκα, Σταμάτη Βιτάκο, Βάσω Κολλιδά, Αναστασία Περάκη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Γιάννη Αϊβάζη, Σωκράτη Αλαφούζο και Λάουρα Νάργες που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Θα περάσουμε πάρα πολύ ωραία και οι αθλητές μας είναι ενθουσιασμένοι και περιμένουν πως και πως τον αγώνα που θα γίνει στο Allou".

Εκ μέρους των αθλητριών η Αθηνά Δηλαβέρη είπε: "Να ευχηθώ καλό καλοκαίρι και υγεία πάνω από όλα. Είμαστε σε δύσκολους καιρούς και δυστυχώς οι επαγγελματίες έχουν γίνει ερασιτέχνες. Δεν μπορούμε να κάνουμε όσο προπόνηση θέλουμε και εύχομαι να καταφέρουν όλοι να πάρουν μέρος στα τουρνουά, να έχουμε πολλές συμμετοχές και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα".

Ο περσινός πρωταθλητής, Φερνάντο Μπιλλήρης σημείωσε: "Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους συνδιοργανωτές και την ομοσπονδία. Είμαστε αποδέκτες του προβλήματος της κρίσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν προσπαθούμε. Ελπίζουμε να προσφέρουμε θέαμα στους θεατές και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι".



Πηγη: www.sport24.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News