Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
20 Ιουν 13 ← πίσω

Regionals στο δρομο προς τα Reebok CrossFit Games!

Τα Reebok CrossFit Regionals δίνουν το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη διοργάνωση CrossFit στον κόσμο,
τα Reebok CrossFit Games!


Την Κυριακή 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί αγώνες Reebok CrossFit Regionals, οι νικητές των οποίων θα διαγωνιστούν στη μεγαλύτερη διοργάνωση CrossFit στον κόσμο, τα Reebok CrossFit Games, που θα διεξαχθούν στην Καλιφόρνια από τις 22 μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους αθλητές και τις αθλήτριες που πήραν μέρος στα Reebok CrossFit Regionals και κατάφεραν να ξεχωρίσουν ήταν και η δική μας Μαριάννα Τζούρτζεκ, η οποία για άλλη μία φορά πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση σε διεθνή διοργάνωση που της χάρισε τη 10η θέση.

Στα Reebok CrossFit Regionals προκρίθηκαν 48 αθλητές και 48 αθλήτριες απ’ όλο τον κόσμο, μέσα από ένα σύνολο 130.000 συμμετεχόντων που πήραν μέρος στην προκριματική διαδικασία των αγώνων. Ανάλογα με την περιφέρεια από την οποία προέρχονταν διαγωνίστηκαν σκληρά για τρεις συνεχόμενες ημέρες, εκτελώντας μία σειρά από πολύ απαιτητικές ασκήσεις (workouts) με στόχο να αποδείξουν τις ικανότητες τους και το επίπεδο φυσικής κατάστασης, το οποίο έχουν κατακτήσει.

 

Το περιεχόμενο των προπονήσεων ήταν ίδιο προκειμένου ο ανταγωνισμός να είναι ακόμη πιο σκληρός, επιτρέποντας έτσι στους φιλάθλους να συγκρίνουν δίκαια τους αθλητές που διαγωνίζονταν σε παγκόσμιο επίπεδο και να διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους.

Με την ολοκλήρωση των Reebok CrossFit Regionals και βάσει της τελικής κατάταξης των συμμετεχόντων, τρεις άνδρες, τρεις γυναίκες και τρεις ομάδες από κάθε μία από τις 17 περιφέρειες (regions) που συμμετείχαν, προκρίθηκαν στην τρίτη και τελική φάση της διοργάνωσης, τα Reebok CrossFit Games.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος σκοπός των αγώνων είναι η ανάδειξη του πιο fit άνδρα και της πιο fit γυναίκας σε όλο τον κόσμο με την αγωνία αθλητών και φιλάθλων να φτάνει στο αποκορύφωμα ήδη από το πρώτο λεπτό των αγώνων, μιας και το επίπεδο των προπονήσεων φέτος είναι… για απαιτητικούς CrossFitters!

 

Stay tuned…  Reebok CrossFit Games 2013 are here!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News