• Αν σας αρέσει η ηρεμία μπορείτε να επιλέξετε τρόπους εκγύμνασης όπως είναι η γιόγκα ή το πιλάτες. Και τα δυο βοηθάνε πολύ στη βελτίωση της αναπνοής σας. Η διαφορά τους είναι πως με μισή ώρα γιόγκα καίτε περίπου 180 θερμίδες, ενώ με πιλάτες θα μπορέσετε να εστιάσετε στα προβληματικά σημεία του σώματος σας και να δείτε αποτελέσματα μακροπρόθεσμα μέσα σε λίγες εβδομάδες.


  • Αν σας αρέσει η φύση και ο καθαρός αέρας μπορείτε να αρχίσετε τρέξιμο ή ποδήλατο. Και οι δύο τρόποι γυμνάζουν εκπληκτικά όλα τα σημεία του σώματος, σας προσφέρουν ηρεμία και αναζωογόνηση του οργανισμού και αδειάζουν το μυαλό σας από αρνητικές σκέψεις, αφού μπορείτε να τρέχετε ή να κάνετε ποδήλατο σε κάποιο πάρκο το οποίο είναι περιτριγυρισμένο από δέντρα.


  • Αν έχετε και κάποια φίλη με την οποία ψάχνετε τρόπους για να γυμναστείτε μαζί, τότε το κατάλληλο άθλημα για εσάς είναι το τένις. Το τένις δεν έχει ηλικία, γυμνάζει όλους τους μυς του σώματος αφού είστε μονίμως σε κίνηση, και σύμφωνα με έρευνες συνδέεται με υγιέστερη δομή των οστών και στα δύο φύλα και σε όλες τις ηλικίες.


  • Αν αυτό που ψάχνετε είναι η εκτόνωση ή διασκέδαση τότε προτιμήστε το χορό. Ένα είδος χορού που έχει γίνει ευρέως γνωστό τον τελευταίο καιρό είναι το Zumba. Συνδυάζει λάτιν ρυθμούς, εύκολες χορευτικές κινήσεις και ασκήσεις με στοιχεία αεροβικής γυμναστικής. Καίτε θερμίδες, χάνετε κιλά, χορεύετε και διασκεδάζετε!




www.epithimies.gr