Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
21 Ιουλ 13 ← πίσω

Αθλήματα που δεν φαντάζεστε ότι υπάρχουν

Ο αθλητισμός υπάρχει σε όλο το κόσμο και μάλιστα σε μερικούς λαούς είναι στο DNA τους να “παράγουν” καλούς αθλητές.

Υπάρχουν όμως και αθλητές ή έτσι θέλουν να αποκαλούνται οι ίδιοι, οι οποίοι παίρνουν μέρος σε απίθανα αθλήματα που ούτε καν φανταζόμαστε ότι υπάρχουν.


Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά από τα απίθανα αθλήματα που είναι σίγουρο ότι πολλοί από εσάς και εμάς δεν γνωρίζαμε καν ότι υπάρχουν.


Ξεκινάμε με το σκάκι το οποίο όμως δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. Σε αυτό τοσκάκι-μποξ, κερδίζει όποιος ρίξει τον άλλον νοκ άουτ ή του φάει το βασιλιά.

Συνεχίζουμε με το μπραντ ντε φερ το οποίο είναι λίγο διαφορετικό από ότι το ξέρουμε και εκείνο γιατί παίζετε με τα μεγάλα δάχτυλα του ποδιού και όχι με τα χέρια. Ο στόχος είναι να ακουμπήσεις το δάχτυλο του άλλου στο έδαφος.

Ακολουθεί ένα “άθλημα” το οποίο είναι όλη η σημασία της έννοιας “οικογενειακά βάρη”. Άντρες κάνουν αγώνα δρόμου κουβαλώντας τις γυναίκες τους και στο τέλος ο νικητής κερδίζει το βάρος της σε μπύρα.

Εδώ σας παρουσιάζουμε το βόλεϊ το οποίο παίζεται πάνω σε τραμπολίνο προκειμένου να είναι πιο εντυπωσιακά τα καρφιά.

Ακολουθεί ακόμη μια ακόμη παραλλαγή γνωστού αθλήματος και είναι το χόκεϊ. Μόνο που εδώ δεν παίζεται ούτε σε πάγο αλλά ούτε και σε χορτάρι που το παίζουν σε μερικές χώρες. Εδώ οι αθλητές είναι πάνω σε ζογκλερικά ποδήλατα μιας ρόδας και προσπαθούν να παίξουν.

Πάμε στην Σκωτία σε ένα μέρος που σαν άθλημα έχουν το να πετάνε κορμούς από δέντρα. Ο στόχος δεν είναι να τον πετάξεις μακριά σαν ακόντιο, αλλά να τον πετάξεις αρκετά κοντά αλλά να έχει προλάβει να κάνει 180 μοίρες στον αέρα ώστε να προσγειωθεί στο έδαφος με τον αντίθετο πάτο.

Το παρακάτω “άθλημα” είναι από τα πιο γνωστά-άγνωστα αθλήματα και είναι το κυνήγημα του τυριού από μια πλαγιά. Τρομερή Αγγλική παράδοση όπου κάθε χρόνο μαζεύονται και τσουλάνε ένα κεφάλι τυρί από μια απότομη πλαγιά. Στην συνέχεια εκατοντάδες εγγλέζοι το κυνηγάνε, σχεδόν όλοι γκρεμοτσακίζονται με εντυπωσιακό και απολαυστικό τρόπο, και νικητής είναι ο πρώτος που φτάνει στο τέρμα μετά το τυρί.

Σειρά παίρνει το παιχνίδι που γνωρίσαμε όλοι μέσα από τις ταινίες του Χάρι Πότερ που έπαιζε ο Χάρι πάνω σε μια μαγική ιπτάμενη σκούπα. Το Κουίντιτς λοιπόν όπως είναι γνωστό, παίζεται με τους ίδιους ακριβώς κανόνες με εκείνο των βιβλίων, ίδια σύνθεση ομάδων, ίδιοι κανόνες σκοραρίσματος, πάλι παίχτες που τρέχουν εδώ κι εκεί με σκουπόξυλα ανάμεσα στα πόδια τους. Απλά, ξέρεις, χωρίς να πετάνε.

Τέλος έχουμε ένα άθλημα το οποίο πολύ μα πολύ δύσκολα το καταλάβαμε και εκείνο δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Το “άθλημα” ονομάζεται Kabbadi και στόχος του είναι να στέλνεις έναν παίχτη σου στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας όπου πρέπει να καταφέρει να ακουμπήσει όσους περισσότερους αντιπάλους μπορεί ή κάπως έτσι.




Αυτά λοιπόν είναι μερικά από τα πιο περίεργα “αθλήματα” ή χόμπι ή όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε που βρήκαμε στο διαδίκτυο και σας τα παρουσιάσαμε.

 

 
www.sportygossip.com

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News