Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
03 Αυγ 13 ← πίσω

all in for PAO - adidas και ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας 2013-14

all in for PAO


Η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζουν τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14

 


Αθήνα, 2 Αυγούστου - Με σύνθημα all in for PAO η adidas και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν σήμερα μέσω διαδικτύου τις επίσημες εμφανίσεις της Ομάδας για τη σεζόν 2013-14. Σημείο αναφοράς των νέων εμφανίσεων οι οριζόντιες πράσινες και λευκές ρίγες της εντός έδρας εμφάνισης που εμπνέονται από τη φανέλα του 1930, όταν ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε το 1ο του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

 

Παρουσίαση των νέων εμφανίσεων στη σελίδα adidas football

Η παρουσίαση των φετινών εμφανίσεων του Παναθηναϊκού έγινε μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα στη σελίδα adidas football στο Facebook όπου αναρτήθηκε το video που δημιουργήθηκε ειδικά για την παρουσίαση.

Δείτε το βίντεο των νέων εμφανίσεων εδώ:




Οι εμφανίσεις

Ο σχεδιασμός της νέας εντός έδρας εμφάνισης που εμπνέεται από το παρελθόν της Ομάδας, σηματοδοτεί την επιστροφή στην ιστορική της έδρα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Οι ρίγες στη φανέλα ήταν πάντα συνδεδεμένες με τις ένδοξες στιγμές του Παναθηναϊκού, όπως η εμφάνιση με τις κάθετες ρίγες της σεζόν 1995-96 που αποτελεί σημείο αναφοράς στη σύγχρονη ιστορία του Συλλόγου, καθώς τότε η Ομάδα έφτασε έως τα ημιτελικά του UEFA Champions League.

Μια δεύτερη έκπληξη είναι η εκτός έδρας εμφάνιση της Ομάδας, η οποία είναι μπλε με πράσινες λεπτομέρειες, εμπνευσμένη από τα εθνικά χρώματα της χώρας μας αλλά και την επιστροφή στη Λεωφόρο, στο γήπεδο που φιλοξένησε την Εθνική για περισσότερα από 55 χρόνια, από το 1929 και μετά.

Τέλος, η τρίτη εμφάνιση του Συλλόγου για τη σεζόν 2013-14 θα είναι η κλασική λευκή με πράσινες λεπτομέρειες.

Το ντεμπούτο των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στις 4 Αυγούστου, στο φιλικό αγώνα της Ομάδας με τη Λάτσιο. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού μπορούν να προμηθευτούν από το Σάββατο 3 Αυγούστου τις επίσημες εμφανίσεις της Ομάδας από τις μπουτίκ του Παναθηναϊκού, καθώς και από τα καταστήματα της adidas.

 

Τεχνολογίες αιχμής adidas

Η adidas, συνεχίζοντας να πρωτοπορεί στο σχεδιασμό εμφανίσεων, διατηρεί στη νέα εμφάνιση της Ομάδας την τεχνολογία FORMOTION™, η οποία προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή, μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία FORMOTION διαθέτει χαρακτηριστικά, όπως τον τρισδιάστατο σχεδιασμό που χαρίζει φυσική κίνηση σε απόλυτη αρμονία με το σώμα του αθλητή, τους διαφορετικούς συνδυασμούς υφασμάτων που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και τις ειδικές ραφές που μειώνουν δραματικά τις τριβές κατά τη διάρκεια της έντονης δράσης. Επιπλέον, η νέα εμφάνιση του Παναθηναϊκού αξιοποιεί την τεχνολογία ClimaCoolτης adidas, η οποία μέσω ειδικών 3D υφασμάτων, τοποθετημένων σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στον αθλητή να παραμένει στεγνός και άνετος, μεγιστοποιώντας το επίπεδο της απόδοσης του.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News