Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
26 Αυγ 13 ← πίσω

Η Puma φιλοξενεί σε ενα google hangout on air τον Usain Bolt

Η PUMA ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ GOOGLE HANGOUT ON AIR ΤΟΝ USAIN BOLT

Οι θαυμαστές από όλο τον κόσμου μπορούν να δουν τον ταχύτερο άνθρωπο ζωντανά στο PUMA.com

 

Ζυρίχη, Ελβετία (Δευτέρα, 26 Αυγούστου) - Η PUMA φιλοξενεί σε ένα Google Hangout on Air αύριο τον Usain Bolt. Μόλις μετά την επιτυχία των τριών χρυσών μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας, ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο θα συνομιλήσει ζωντανά με πέντε νικητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό social media της PUMA.


Oι θαυμαστές απ 'όλο τον κόσμο μπορούν να συντονιστούν αύριο, Τρίτη 27 Αυγούστου στις 14:00 EST / 20:00 CET για να παρακολουθήσουν την ζωντανή συνομιλία στο www.puma.com  ή στο PUMA Google+ και στο YouTube. Φιλοξενούμενος στο Bleacher Report’s Lance Fresh, ο Γιουσέιν θα μιλήσει για την επιτυχία του στη Μόσχα, τις συνήθειες στην προπόνηση και ποια είναι τα σχέδια του για το μέλλον. Oι θαυμαστές μπορούν να μάθουν τι μουσική του αρέσει να ακούει, το στυλ του και τι είναι η ζωή για τον ίδιο και έξω από το στίβο.


Η PUMA έδωσε την ευκαιρία σε θαυμαστές από όλο τον κόσμο να μιλήσουν με τον θρύλο του σπριντ στο αυριανό Google Hangout On Air. Μέσα από ένα διαγωνισμό social media η PUMA ζήτησε από τους θαυμαστές να μοιραστούν στο Google+, το Facebook, το Twitter ή το Instagram τις φωτογραφίες του ταλέντου τους, όπως να τρέχουν όπως ο Bolt, το στυλ, το ποδόσφαιρο ή οποιαδήποτε άλλη δεξιότητα. Πέντε τυχεροί επιλέχθηκαν να λάβουν μέρος στο Google Hangout On Air αύριο και θα κάνουν στον Bolt  τις ερωτήσεις τους.


Για να παρακολουθήσετε το hangout ζωντανά μπορείτε να συντονιστείτε αύριο Τρίτη 27 Αυγούστου στις 14:00 EST / 20:00 CET στο www.puma.com ή PUMA Google+ και στις σελίδες του YouTube.

###

 

International Media Contact:

Tim Stedman, International PR, PUMA

+49 151 1474 3148 / tim.stedman@puma.com           

 

PUMA

Η PUMA είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες sport και lifestyle στον κόσμο που σχεδιάζει και αναπτύσσει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ. Είναι δέσμευσή της να εργάζεται με τρόπους που συμβάλλουν στον κόσμο με την υποστήριξη στη δημιουργικότητα, στην ασφαλή συνέχεια και στην ειρήνη, και παραμένοντας πιστή στις αρχές της να είναι δίκαιη, έντιμη, θετική και δημιουργική στις αποφάσεις και τις δράσεις που αναλαμβάνει. Η PUMA ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα. Στις αθλητικές επιδόσεις της περιλαμβάνονται κατηγορίες όπως ποδόσφαιρο, τρέξιμο, Motorsports, γκολφ και ιστιοπλοΐα. Στην αθλητική μόδα διαθέτει συνεργασίες με αναγνωρισμένους σχεδιαστές όπως ο Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro. Ο Όμιλος PUMA έχει τις μάρκες PUMA, Cobra Golf και Tretorn. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1948, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περίπου 11.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και έχει έδρα στο Herzogenaurach / Γερμανία, Βοστώνη, Λονδίνο και στο Χονγκ Κονγκ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε http://www.puma.com

http://www.puma.com

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News