Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
10 Σεπ 13 ← πίσω

Garmin® VIRB και VIRB Elite: οι 2 νέες HD Action Cameras που θα καταγράψουν κάθε δευτερόλεπτο των δραστηριοτήτων σας

Garmin® VIRB και VIRB Elite: οι 2 νέες HD Action Cameras που θα καταγράψουν κάθε δευτερόλεπτο των δραστηριοτήτων σας

 

Βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την είσοδο της Garmin, της κορυφαίας εταιρίας πλοήγησης, στο χώρο των Action Cameras με 2 μοντέλα πραγματικού HD 1080p. Καταγράψτε πιο εύκολα από ποτέ τις εμπειρίες της ζωής σας, από τις οικογενειακές διακοπές μέχρι και τα πιο extreme sports .

 

Η VIRB είναι ανθεκτική και αδιάβροχη (IPX-7) ώστε να μην απαιτείται επιπλέον θήκη για να αντέχει σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Η μοναδική έγχρωμη οθόνη Chroma™ (1.4”) καθιστά τις ρυθμίσεις και την αναπαραγωγή παιχνίδι, χρησιμοποιώντας ελάχιστη μπαταρία ώστε να επιτρέπει την καταγραφή πραγματικού HD Video (1080p) χωρίς να απαιτείται επιπλέον φόρτιση. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες βελτίωσης όπως ο ψηφιακός σταθεροποιητής εικόνας και η διόρθωση της παραμόρφωσης του φακού, εξασφαλίζουν ότι το Video σας θα φαίνεται τέλειο ακόμα και χωρίς επεξεργασία. Η VIRB έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών υψηλής ποιότητας ενώ  ταυτόχρονα κάνει καταγραφή Video. Η VIRB Elite ενσωματώνει όλες αυτές τις λειτουργίες και επιπλέον έχει Wi-Fi, δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας και δέχεται δεδομένα από εξωτερικά αισθητήρια. Τόσο η VIRB όσο και η VIRB Elite υποστηρίζουν την ασύρματη τεχνολογία ANT+ που επιτρέπει τον ασύρματο χειρισμό τους από συμβατά προϊόντα Garmin.

 

Η VIRB έχει κομψό και αεροδυναμικό σχεδιασμό που κάνουν την καταγραφή HD Video ευχάριστη και πανεύκολη – απλά σύρετε το διακόπτη και η καταγραφή ξεκινάει! Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου επιτρέπει την καταγραφή HD (1080p) για περισσότερες από 3 ώρες, χωρίς επιπλέον φόρτιση, ενώ μπορείτε να έχετε και μία εφεδρική μπαταρία που αλλάζεται πανεύκολα. Ο φακός WideVü αιχμαλωτίζει όλη την δράση, και η υψηλής ανάλυσης οθόνη Chroma είναι ιδανική για να αλλάζετε τις ρυθμίσεις, να κάνετε αναπαραγωγή Video και χρησιμοποιεί ανακλαστική τεχνολογία ώστε να καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Η 1.4 ιντσών οθόνη χρησιμοποιεί το φως του περιβάλλοντος (αντί για την μπαταρία) για να φωτίσει την οθόνη, η οποία παραμένει ευδιάκριτη ακόμα και στον ήλιο.

 

Η VIRB είναι κατάλληλη για να απαθανατίσει τις πιο ακραίες δραστηριότητες χωρίς να απαιτούνται επιπλέον αξεσουάρ. Είναι αδιάβροχη IPX 7 (μπορεί να αντέξει σε περιστασιακή έκθεση στο νέρο στο 1μ μέχρι μισή ώρα) επομένως είναι κατάλληλη για δραστηριότητες όπως το σκι και το καγιάκ χωρίς να απαιτείται επιπρόσθετη προστασία. Διατίθεται προαιρετική θήκη για καταδύσεις ώστε να αντέχει μέχρι τα 50μ. βάθος . Στα προαιρετικά αξεσουάρ περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία βάσεων όπως για μπάρα, κράνος, ιστιοσανίδα κ.α. Η VIRB τοποθετείται εύκολα και με ασφάλεια στις βάσεις για να αισθάνεστε σίγουροι ακόμα και σε μεγάλες αναταράξεις. Επιπλέον, διατίθεται αντάπτορας που επιτρέπει την εγκατάσταση της VIRB σε άλλες βάσεις της αγοράς.

 

Οι χρήστες δεν χρειάζεται να είναι σκηνοθέτες για να καταγράψουν εντυπωσιακά Video με την VIRB. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες βελτίωσης εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας Video ακόμα και χωρίς επεξεργασία. Ο ψηφιακός σταθεροποιητής βελτιώνει την εικόνα και η διόρθωση της παραμόρφωσης του φακού δίνουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Επιπλέον του υψηλής ποιότητας Video, η VIRB μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες 16MP με λειτουργίες Photo burst και Time Lapse. Έχει έξοδο micro HDMI για εύκολη αναπαραγωγή και υποδοχή για χρήση καρτών microSD μέχρι 64GB (μία κάρτα microSD 64GB μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 7 ώρες Video 1080p).

 

H VIRB Elite ενσωματώνει όλες αυτές τις λειτουργίες και διαθέτει επιπλέον δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας, αξελερόμετρο, αλτίμετρο και WiFi. Με το WiFi οι χρήστες μπορούν να συνδέονται με δωρεάν εφαρμογές για iPhone και Android. Η VIRB Elite έρχεται εξοπλισμένη με συγκεκριμένα προφίλ δραστηριοτήτων ώστε οι χρήστες να συμπεριλαμβάνουν στο Video τους τοποθεσία, ταχύτητα, υψόμετρο, καρδιακούς παλμούς (απαιτείται αισθητήριο) και πολλά άλλα. Αυτά τα δεδομένα εμφανίζονται απευθείας στην συσκευή ή μπορούν να ενσωματωθούν στο video κατά την επεξεργασία.

 

Επιπρόσθετα, στη λειτουργία Σκι, η VIRB Elite αναγνωρίζει την διαφορά μετάξύ της κατάβασης και της ανάβασης με το lift. Έτσι, ενεργοποιείται αυτόματα όταν ξεκινάτε την κατάβαση και μπαίνει σε λειτουργία αναμονής όταν είστε στο lift, εξοικονομώντας μπαταρία και μνήμη και εστιάζοντας στην δραστηριότητα σας.

 

Η VIRB ενσωματώνεται απόλυτα με την υπόλοιπη οικογένεια Garmin. Οι χρήστες άλλων προϊόντων Garmin (πχ Edge, Fenix, Oregon 600) μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως αύρματα χειριστήρια της κάμερας για να ξεκινάνε/σταματάνε την καταγραφή και για να παίρνουν φωτογραφίες ενώ η VIRB καταγράφει Video. Επιπλέον, μέσω της ασύρματης τεχνολογίας ANT+ μπορούν να συνδέσουν άλλα περιφερειακά αισθητήρια όπως αισθητήριο καρδιακών παλμών, αισθητήριο ταχύτητας πεταλιάς και αισθητήριο θερμοκρασίας tempe™. Για την VIRB Elite υπάρχει σχετική εφαρμογή για Smartphones που επιτρέπει τον ασύρματο χειρισμό και επεξεργασία της καταγραφής.

 

Η νέα σειρά Action Cameras VIRB ολοκληρώνεται με το δωρεάν πρόγραμμα για υπολογιστή VIRB Edit για επεξεργασία των Video και πανεύκολη κοινοποίηση τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως YouTube, Facebook και Instagram.

 

Η VIRB και η VIRB Elite αναμένονται το Σεπτέμβριο του 2013 με προτεινόμενη τιμή λιανικής 299€ για την VIRB και 399€ για την VIRB Elite.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε http://sites.garmin.com/virb/

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News