Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
14 Σεπ 13 ← πίσω

Το Lipton Ice Tea ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα & έπαιξε στα πιο απολαυσ-tea-κά τουρνουά Beach Volley

Το Lipton Ice Tea και αυτό το καλοκαίρι ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα αφού για 8η συνεχή χρονιά στήριξε τους αθλητές της ΕΟΠΕ (Εθνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης) ως Μέγας Χορηγός του Πανελλήνιου Circuit Beach Volley – Masters 2013.  Το πρώτο σερβίς δόθηκε στις  17 Ιουνίου στην Αττική στο Αllou Fun Park , ενώ η φετινή διοργάνωση έκλεισε τον κύκλο της στο ίδιο σημείο  στις 28 Iουλίου με τη νίκη των γυναικών Αρβανίτη-Καραγκούνη και την επικράτηση των ανδρών Κουζούνης-Μπιλλήρης.

Παράλληλα με το πρωτάθλημα, το Lipton Ice Tea ταξίδεψε σε περισσότερα από 90 σημεία με το πρόγραμμα Summer Series 2013, καθώς στόχος για φέτος δεν ήταν μόνο η στήριξη των αγώνων σε επίσημο επίπεδο, αλλά να επικοινωνηθεί το beach volley ως ένα άθλημα στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι έστω και ερασιτεχνικά, να το μάθουν, να δουν τις τεχνικές τους και να αρχίσουν να το παρακολουθούν.

Ο μεγάλος χορηγός του αθλήματος έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους λάτρεις του Beach Volley, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, να συνδυάσουν άσκηση με διασκέδαση και να κερδίσουν ξεχωριστά δώρα. Highlight και της φετινής διοργάνωσης ήταν η συμμετοχή celebrities που αγωνίστηκαν σε αγώνες της διοργάνωσης για το φιλανθρωπικό σκοπό του WIN Foundation, οι κληρώσεις δώρων καθώς και διάφορα happenings.

Η Ράνια Κυριακού, Group Brand Manager του Lipton Ice Tea, δήλωσε: «ύστερα από τόσα χρόνια δεν βλέπουμε τη συμμετοχή του Lipton Ice Tea στους αγώνες σαν χορηγία, αλλά σαν συνεργασία, σαν ουσιαστική σχέση. Μέσα στα 8 χρόνια αυτής της συνεργασίας έχουμε δει μεγάλα ονόματα να κερδίζουν τίτλους, νέους αθλητές να βγαίνουν και να κατακτούν νίκες, να εξελίσσονται, και είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι με τον τρόπο μας έχουμε μία σταθερή συμμετοχή στην ανάπτυξη του beach volley στην Ελλάδα.


Γενικές Πληροφορίες για το Lipton Ice Tea

Το LIPTON είναι το 1ο σε πωλήσεις τσάι παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες. Η ιστορία του LIPTON ξεκινάει από το 1880, όταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας από τη Σκωτία, ο Sir Thomas Lipton, αποφάσισε να κάνει το τσάι προσιτό σε όλο τον κόσμο, σε λογικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα. Έτσι, ο Thomas Lipton αγόρασε καλλιέργειες τσαγιού στη Σρι Λάνκα και οργάνωσε μια ολόκληρη επιχείρηση παρασκευής και μεταφοράς του τσαγιού, που διασφάλιζε τόσο την ποιότητα και την μοναδική γεύση του προϊόντος, όσο και το χαμηλό κόστος.

Το 1964 το LIPTON πρωτοπορεί και παρουσιάζει στην Αμερική το πρώτο μείγμα παγωμένου τσαγιού. Έτσι, λανσάρεται η Lipton Ice Tea που από το 1964 έως σήμερα έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία. Στην Ελλάδα τη διανομή και το marketing του Lipton Ice Tea διαχειρίζεται η Pepsico-HBH. Η διανομή του καλύπτει όλα τα σημεία – Super Markets, μικρά σημεία πώλησης, περίπτερα – και όλη τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει μία ή και όλες τις γεύσεις του.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News