Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
21 Σεπ 13 ← πίσω

Ο Usein Bolt τρέχει τον Kun Agüero πριν το ντέρμπυ του Manchester

Ο Usein Bolt “τρέχει” τον Kun Agüero πριν το ντέρμπυ του Manchester

Manchester, Ηνωμένο Βασίλειο (19 Σεπτεμβρίου 2013) - Μια ασυνήθιστη συνάντηση έλαβε χώρα χτες, πριν το Κυριακάτικο ντέρμπυ του Manchester. Ο Usain Bolt, ο γρηγορότερος άνθρωπος στο κόσμο, συναντήθηκε με το αστέρι της Man City Agüero προκειμένου να του παραδώσει ένα μοναδικό μάθημα περί ταχύτητας….

Ο Bolt, γνωστός fan της Manchester United, προσποιήθηκε πως θέλει να βοηθήσει τον Agüero να βελτιώσει τον ρυθμό του στο γήπεδο, αλλά καθώς η προπόνηση εξέλισσαν έγινε εμφανές πως είχε βαθύτερο αίτιο. Οι πάσες που του έκανε ήταν τελείως λάθος και ανάγκαζε τον Αργεντινό να τρέχει παντού στο γήπεδο για να τις προλάβει. Αντί να τον βοηθά να βελτιώσει το sprint του, o Bolt προσπαθούσε να εξουθενώσει τον Agüero ώστε να εμφανιστεί κουρασμένος στο προσεχές ντέρμπυ με την αγαπημένη του United.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Agüero δήλωσε: “ O Usain ήταν πολύ κακός στην αρχή της προπόνησης αλλά μετά από λίγο κατάλαβα πως απλώς προσπαθούσε να με κουράσει. Όταν άρχισε να παίζει κανονικά φανέρωσε το ταλέντο του. Δεν είναι βέβαια τόσο καλός ώστε να αγωνιστεί στη City αλλά νομίζω πως είναι μια χαρά για την United.”

Από τη πλευρά του ο Usain Bolt δήλωσε: “ O Sergio έχει προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην United όλα αυτά τα χρόνια, οπότε σκέφτηκα να τον κουράσω πριν από το Κυριακάτικο παιχνίδι. Αλλά τελικά αποδείχτηκε πως είναι πολύ καλά γυμνασμένος και δεν το κατάφερα. Πρέπει να παραδεχθώ πως με εντυπωσίασε με τις ικανότητες του. Θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ η United μαζί του αλλά είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρει και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν τους 3 πόντους.”

Video Link:

http://go.puma.com/BoltAgüero


Embed code:

Το video με τους Bolt- Agüero δόθηκε στη δημοσιότητα από την PUMA, που θέλησε με αυτό το τρόπο να γιορτάσει τη νέα έκδοση του ποδοσφαιρικού παπουτσιού evoSPEED 1.2, η οποία κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Marketing Manager

Γιώργος Μητρόπουλος

Giorgos.mitropoulos@sportswind.gr

Sports Marketing Supervisor

Ερρίκος Ασλάνης

eric.aslanis@sportswind.gr

PUMA

Η PUMA είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες Sport και Lifestyle στον κόσμο που σχεδιάζει και αναπτύσσει και υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ. Είναι δέσμευσή της να εργάζεται με τρόπους που συμβάλλουν στον κόσμο με την υποστήριξη στη δημιουργικότητα, στην ασφαλή συνέχεια και στην ειρήνη, και παραμένοντας πιστή στις αρχές της να είναι δίκαιη, έντιμη, θετική και δημιουργική στις αποφάσεις και τις δράσεις που αναλαμβάνει. Η PUMA ξεκινά από τον αθλητισμό και καταλήγει στη μόδα. Στις αθλητικές επιδόσεις της περιλαμβάνονται κατηγορίες όπως ποδόσφαιρο, τρέξιμο, Motorsports, γκολφ και ιστιοπλοΐα. Στην αθλητική μόδα διαθέτει συνεργασίες με αναγνωρισμένους σχεδιαστές όπως ο Alexander McQueen και Mihara Yasuhiro. Ο Όμιλος PUMA έχει τις μάρκες PUMA, Cobra Golf και Tretorn. Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1948, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 120 χώρες, απασχολεί περίπου 11.000 άτομα σε όλο τον κόσμο και έχει έδρα στο Herzogenaurach / Γερμανία, Βοστώνη, Λονδίνο και στο Χονγκ Κονγκ. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε: http://www.puma.com

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News