Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
06 Νοέ 13 ← πίσω

Ο Σάκης Ρουβάς στις εκδηλώσεις του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών

Ο ΣΕΓΑΣ και η Οργανωτική Επιτροπή του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας έχουν την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσουν τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στις φετινές εκδηλώσεις του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και της AIMS. Ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης θα συμμετέχει στην απονομή των βραβείων στον Καλύτερο και στην Καλύτερη Μαραθωνοδρόμο του κόσμου για το 2013, βραβεία που έχουν καθιερώσει από κοινού, η Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) και ο ΣΕΓΑΣ.


Η απονομή των Βραβείων θα γίνει στο πλαίσιο ενός διεθνούς γκαλά με τίτλο «AIMS Best Marathon Runner Award Gala» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου, παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από ολόκληρο το φάσμα του Ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού και όχι μόνο. Στο Γκαλά θα παρευρίσκονται οι υποψήφιοι για το Βραβείο «AIMS BMR 2013» αθλητές Stephen Kiprotich (Χρυσός Παγκοσμιονίκης 2013), Wilson Kipsang (Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ Μαραθωνίου), Edna Kiplagat (Χρυσή Παγκοσμιονίκης 2013) και Priscah Jeptoo (Κάτοχος Καλυτέρου Χρόνου στον Κόσμο). Επίσης, θα βραβευθούν προσωπικότητες και οργανωτές μαραθωνίων απ' όλο τον κόσμο στους τομείς της Κοινωνικής Συνεισφοράς, Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας και Έργου Ζωής.



Ο Σάκης Ρουβάς, πέραν της έντονης κοινωνικής δράσης και συμμετοχής του σε προγράμματα εθνικής και διεθνούς εμβέλειας που προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης, υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του στίβου και είναι ενεργός και ένθερμος υποστηρικτής του δρομικού κινήματος και του Μαραθωνίου Κινήματος.


runningnews.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News