Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
08 Νοέ 13 ← πίσω

Οι μεγαλύτερες CrossFit ομάδες του κόσμου ήρθαν αντιμέτωπες στο 2ο CrossFit Invitational by Reebok

WORLD is bigger than USA:

Οι μεγαλύτερες CrossFit ομάδες του κόσμου ήρθαν αντιμέτωπες στο 2ο CrossFit Invitational by Reebok

 

Στις 26 Οκτωβρίου, το αεροδρόμιο Tempelhof στο Βερολίνου γέμισε με κόσμο που “ταξίδεψε” σε ένα θέαμα υψηλών επιδόσεων και αποδόσεων καθώς παρακολούθησε ζωντανά το 2ο CrossFit Invitational by Reebok. Οι CrossFit fans ήρθαν αντιμέτωποι με μία μάχη ανάμεσα στις ομάδες WORLD και USA  για την κατάκτηση της κορυφής που τους έκοψε την ανάσα. Έπειτα από 75 λεπτά ασταμάτητων και εξαντλητικών ασκήσεων, η ομάδα WORLD βγήκε πρώτη με τελικό σκορ 24-19.

Η Reebok, ο Χορηγός Τίτλου στα CrossFit Games από το 2011, έντυσε όλους τους αθλητές της διοργάνωσης με τον πλέον κατάλληλο CrossFit εξοπλισμό σε ρούχα αλλά και το περιζήτητο παπούτσι Reebok CrossFit Nano 3.0., Στόχος της Reebok είναι να σχεδιάζει και να δημιουργεί εξοπλισμό κατάλληλο για τις απαιτητικές ανάγκες του αγώνα, βοηθώντας τους CrossFitters να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τους.

Υπό την αρχηγία λοιπόν του Rich Froning Jr.,- πρωταθλητή των CrossFit Games για 3η συνεχή χρονιά- και της Samantha Briggs, νικήτριας των φετινών παγκόσμιων CrossFit Games, elite αθλητές δοκίμασαν τα όρια τους και τη φυσική τους κατάσταση μέσα από μία σειρά απαιτητικών άθλων. Έπειτα από σκληρή μάχη, η ομάδα WORLD θριάμβευσε επί της ομάδας USA. Ο αρχηγός της ομάδας Rich Froning, αν και απογοητευμένος, δήλωσε πως παρόλο που η ομάδα της Briggs ήταν το outsider της διοργάνωσης κέρδισε επάξια τον τίτλο, γεγονός για το οποίο αξίζει συγχαρητήρια.

Ο Chris Froio, Head of Training της Reebok δήλωσε σχετικά: «Το event αυτό είναι ένα ζωντανό παράδειγμα του πόσο fit είναι οι αθλητές αυτοί αλλά και του πόσο υπέροχη είναι η CrossFit κοινότητα. Στη Reebok, στόχος μας είναι να παρέχουμε στην κοινότητα αυτή τον καλύτερο αθλητικό εξοπλισμό ώστε να πάει ένα βήμα παραπέρα τις προπονήσεις της. Δουλεύοντας μαζί με το CrossFit, θέλουμε να εκθέσουμε όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται στη νέα αυτή μορφή fitness και το CrossFit Invitational κάνει ακριβώς αυτό. Αναμένουμε με μεγάλη χαρά αυτά που θα φέρει το 2014.»

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News