Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
22 Νοέ 13 ← πίσω

adidas και FIFA επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2030

Μια από τις πιο μακροχρόνιες και επιτυχημένες συνεργασίες στη σύγχρονη ιστορία του αθλητικού marketing συνεχίζεται. Η adidas και η FIFA ανακοίνωσαν επίσημα την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας τους, η οποία παρέχει στην πρώτη τα δικαιώματα του Επίσημου Συνεργάτη, Προμηθευτή και Αδειούχου για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA και τις υπόλοιπες διοργανώσεις της μέχρι το 2030. Η ανακοίνωση έγινε από τον Thierry Weil, Διευθυντή Marketing της FIFA, και τον Herbert Hainer, Διευθύνοντα Σύμβουλο του adidas Group, κατά τη διάρκεια τελετής στη Μόσχα της Ρωσίας, της χώρας που θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ του 2018.

 

Η adidas και η FIFA συνεργάζονται από το 1970 και μέσω αυτής της συνεργασίας η adidas είναι παρούσα στην πιο δημοφιλή αθλητική διοργάνωση του κόσμου, το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Η adidas θα συνεχίσει να προμηθεύει μέχρι το 2030 την Επίσημη Μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA και να παρέχει τις στολές των χιλιάδων εθελοντών της διοργάνωσης. Για την ίδια περίοδο η adidas εξασφάλισε τα δικαιώματα και για τα υπόλοιπα  τουρνουά της FIFA, συμπεριλαμβανομένων του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών και του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20.

 

Πολύ σημαντικό μέρος της συμφωνίας μεταξύ adidas και FIFA αφορά τη στενή τους συνεργασία σε έναν ευρύ αριθμό προγραμμάτων και εκδηλώσεων ανάπτυξης ακαδημιών ανά τον κόσμο, όπως το FIFA Goal και το FIFA Football for Hope adidas Exchange Programme. Από το 2008, μέσω του προγράμματος FIFA Goal, η adidas και η FIFA έχουν διαθέσει περισσότερες από 150.000 μπάλες σε ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες που προσπαθούν να αναπτύξουν το ποδόσφαιρο στις χώρες τους. Αντίστοιχα, η adidas υποστηρίζει τη FIFA στο Football for Hope adidas Exchange Programme, μέσω της διοργάνωσης workshops και σεμιναρίων προπονητικής.

 

«Τα τελευταία 40 χρόνια, η adidas και η FIFA συνεργάζονται στενά για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου παγκοσμίως.  Ως εκ τούτου, ήταν φυσικό για εμάς να επεκτείνουμε μια από τις πιο πετυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του αθλητικού marketing», δήλωσε ο Herbert Hainer, Διευθύνων Σύμβουλος του adidas Group.

 

«Χωρίς τη στήριξη των μακροχρόνιων συνεργατών της, σαν την η adidas, θα ήταν απλά αδύνατο για τη FIFA να διοργανώσει αθλητικά γεγονότα παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου», δήλωσε ο Thierry Weil, Διευθυντής Marketing της FIFA. «Η adidas αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς βρίσκεται στην καρδιά κάθε διοργάνωσης από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1970. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αυτή η μακροχρόνια στρατηγική συνεργασία θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως το 2030 και ανυπομονούμε να γράψουμε μαζί νέα κεφάλαια στην ποδοσφαιρική ιστορία».


adidas Football

H adidas αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ο Επίσημος Συνεργάτης των πιο σημαντικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του κόσμου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της FIFA, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της UEFA. Η adidas είναι επίσης χορηγός κορυφαίων σωματείων ανά τον κόσμο, όπως η Real Madrid, η FC Bayern Munich, η AC Milan, η Flamengo, η PFK ZSKA Moscow και η Chelsea FC. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ανήκουν επίσης στο ρόστερ της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema, Alexandr Kerzhakov, Denis Glushakov και Bastian Schweinsteiger.

 

 

Σχετικά με το adidas Group

Το adidas Group είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στη βιομηχανία αθλητικών ειδών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και lifestyle υποδημάτων, ενδυμάτων και εξοπλισμού, μέσω των brands adidas, Reebok, TaylorMade, Rockport και Reebok-CCM Hockey. Με έδρα στο Herzogenaurach της Γερμανίας, ο Όμιλος απασχολεί περισσότερους από 46.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και το 2012 σημείωσε πωλήσεις αξίας €14,9 δισ.

 

 

 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε:

 

ADIDAS: Φωτεινή Πριοβόλου, Communications & P.R. Manager, T: 210 8930832, e-mail: fotini.priovolou@adidas.com

CIVITAS: Αλέξης Μυλωνάς, Account Manager, T: 219 9991987, e-mail: a.mylonas@civitas.gr

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News