Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
20 Δεκ 13 ← πίσω

Αγωνίστηκαν με πάθος στο ATP Fitness Championship

Reebok

ATP FITNESS CHAMPIONSHIP 2013

Powered by Reebok

 

Όσοι βρέθηκαν στις 14 Δεκεμβρίου στο κλειστό χώρο του Ολυμπιακού Κέντρου Tae Kwon Do, είδαν από κοντά τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με πάθος! Η Reebok ήταν ο κύριος χορηγός του ATP Fitness Championship, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο είδος της στην Ελλάδα, όπου 40 άντρες και 20 γυναίκες, μετά από σχεδόν 1 μήνα δύσκολης προετοιμασίας, βρέθηκαν στο Φάληρο για να λάβουν μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Το ATP Fitness Championship 2013 είναι η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί ασκήσεις, όπου αθλητές από όλη τη χώρα και με διαφορετικά επίπεδα fitness δοκιμάστηκαν στα κυριότερα χαρακτηριστικά που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης όπως η ακρίβεια, η ισορροπία, η ευλυγισία, η αντοχή, η δύναμη και η ταχύτητα. Μικρότερες διοργανώσεις πραγματοποιούνται στα πιστοποιημένα CrossFit Boxes, ωστόσο το πρωτάθλημα αυτό, που για πρώτη φορά πραγματοποιείται στην Ελλάδα από την ATP Lab,  στόχο έχει να φέρει κοντά όσους ασχολούνται με το fitness μέσα από μία οργάνωση με υψηλά στάνταρ.

Στο ATP Fitness Championship 2013 βρέθηκαν πάνω από 1.000 ενθουσιασμένοι οπαδοί, οι οποίοι παρακολούθησαν τους συμμετέχοντες να περνούν 8 διαφορετικές δοκιμασίες, εμψυχώνοντάς τους παράλληλα. Κατά την 4η και πιο δύσκολη δοκιμασία, 20 άντρες και 10 γυναίκες πέρασαν στην επόμενη φάση, από την οποία προκρίθηκαν 10 άντρες και 5 γυναίκες για να συνεχίσουν στις 3 τελευταίες δοκιμασίες του μεγάλου τελικού.

Παρά το σκληρό χαρακτήρα του πρωταθλήματος, δεν έλειψαν οι στιγμές ευαισθησίας και συγκίνησης. Μία από αυτές ήταν όταν ολόκληρο το στάδιο σηκώθηκε να χειροκροτήσει έναν αθλητή που ενώ έχει χάσει την όραση του, δεν έχει πάψει να προπονείται και να αγωνίζεται, αποδεικνύοντας πως η ισχυρή θέληση μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις πολλά.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων. Στην κατηγορία των γυναικών 1η βγήκε η Άννα Φράγκου, 2η η Μαριάννα Τζούρτζεκ και 3η η Κωνσταντίνα Παληογιάννη. Στους άνδρες, 1ος ανακηρύχθηκε o Στέφανος Ιωαννίδης, 2ος ο Λεωνίδας Δημητράκης και 3ος Παύλος Βλάχος. Αν και δεν ανέβηκε στο βάθρο, η απόδοση του Δημήτρη Βλάχου ήταν εντυπωσιακή καθώς κατέκτησε την 4η θέση.

Η Reebok, ως χορηγός της διοργάνωσης επιβράβευσε τους νικητές με  χρηματικά έπαθλα, ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να συμμετέχει σε δοκιμασίες και ασκήσεις φυσικής κατάστασης κερδίζοντας εκπτωτικά κουπόνια από την INTERSPORT.




Να
ζεις με πάθος, να μην τα παρατάς και να κάνεις αυτό που αγαπάς, είναι ο κύριος πυρήνας της Reebok και το ATP Fitness Championship 2013 δε θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερο παράδειγμα. Το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά και αυτό το απέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ΑΤΡ.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News