Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
28 Δεκ 13 ← πίσω

Ποιες σταρ του Hollywood έχασαν από 12 έως 25 κιλά μέσα στο 2013;

Αρκετές σταρ μέσα στο 2013 ξεπέρασαν τον εαυτό τους και κατάφεραν να χάσουν τα περιττά κιλά που τις βασάνιζαν. Δες ποιες είναι αυτές και πως τα κατάφεραν..



Η τραγουδίστρια της κάντρι, Μιράντα Λάμπερτ αποφάσισε να χάσει τα κιλά που ήθελε πριν τα τριακοστά της γενέθλια τον περασμένο Νοέμβριο. Η ίδια είπε σχετικά: “Πέρασα τη δεκαετία των είκοσι με το βάρος μου να ανεβοκατεβαίνει όλη την ώρα, με πολύ δουλειά και πάρτι. Απλά ήθελα να μπω πιο υγιείς στα 30  και να έχω όσο το δυνατόν καλύτερη φόρμα”. Η τραγουδίστρια έχασε γύρω στα 12 κιλά με τη βοήθεια της αερόβιας άσκησης, των φρέσκων χυμών και βγάζοντας τα Cheetos από τη ζωή της.

 

lampertkila

 

Η Κριστίνα Αγκιλέρα κατάφερε να χάσει 25 κιλά μέσα σε ένα χρόνο χάρη σε μία ισορροπημένη διατροφή, στη γιόγκα και τις συνεχείς προπονήσεις. Σήμερα δείχνει πιο όμορφη από ποτέ και περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με το γιο της.

 

aguilerakila

 

Η Κλόι Καρντάσιαν δείχνει καλύτερη από ποτέ και όπως όλα δείχνουν, παρά τα συνεχή της σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια με τα κιλά της, πλέον έχει βρει το κλειδί για ένα αδύνατο και υγιές σώμα. Η Κλόι έχασε περίπου 12 κιλά και αποδίδει το αποτέλεσμα στην επιμονή της. “Γυμνάζομαι τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Τρώω τα πάντα με μέτρο γιατί λατρεύω το φαγητό. Έχω αλλάξει απλά τον τρόπο ζωής μου”, είπε σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

khloekila

 

Από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της πρώτη της κόρη η Κιμ Καρντάσιαν κατάφερε να χάσει 25 κιλά. Και παρόλο που λέγεται ότι έκανε πλαστική για να καταφέρει να χάσει τόσα κιλά μέσα σε 6 μήνες η ίδια λέει ότι τα κατάφερε με τη βοήθεια της δίαιτας Atkins, της καθημερινής πεζοπορίας και των καθισμάτων.

 

kimkila

 

Η ηθοποιός Χίλαρι Νταφ δεν πιέστηκε πολύ να χάσει τα 25 κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν κάτι πολύ δύσκολο που κράτησε πάρα πολύ καιρό. Συγκεκριμένα είπε: “Ποτέ δεν είχε χρειαστεί να χάσω τόσα πολλά κιλά και μου πήρε λίγο καιρό να είμαι έτοιμη ψυχολογικά. Μου άρεσε να είμαι σπίτι με το μωρό και δεν ήθελα να περιοριστώ”.

 

jerseyshorekila

 

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι Jersey Shore, έχασε 25 κιλά μέσα στη χρονιά και είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της. Η ίδια λέει πως κατάφερε να χάσει τόσα κιλά κόβωντας το αλκοόλ.

 

ladygagakila


Η Λέιντι Γκάγκα συνήθως ακολουθεί πολύ αυστηρή διατροφή αλλά αφού πήρε 12 κιλά το περασμένο καλοκαίρι θέλησε να τα χάσει πολύ γρήγορα και φυσικά τα κατάφερε. Η 27χρονη τραγουδίστρια ακολούθησε μία διατροφή όπου έλεγχε τις θερμιδες της και έκανε γιόγκα, τρέξιμο και ασκήσεις δύναμης.



faysbook.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News