Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
29 Ιαν 14 ← πίσω

Ένας άνθρωπος της περιπέτειας, ο Νίκος Τόδουλος στην ομάδας της The North Face

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ THE NORTH FACE

ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΟΔΟΥΛΟ

 

Η The North Face, κορυφαία στο είδος της, εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την ένταξη στην ομάδα των αθλητών της και τη συνεργασία της με τον ορειβάτη, Νίκο Τόδουλο.

 

Διαθέτοντας πάντα το απαραίτητο πάθος για συνεχείς εξερευνήσεις και παρέχοντας το πρωτοποριακό στυλ των προϊόντων της, σε μοναδικούς αθλητές-πρεσβευτές της ορεινής άθλησης, η εταιρεία The North Face, δεν θα μπορούσε να μην κινηθεί άμεσα και να ενσωματώσει στην ομάδα της, τον πιστοποιημένο συνοδό αναβάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης, Νίκο Τόδουλο.

 

Αποτελεί τον ιδανικό πρεσβευτή της The North Face στην Ελλάδα, καθώς έχει διανύσει με τα πόδια και το ποδήλατο του πάνω από 32.000 χιλιόμετρα. Έχει συμμετάσχει σε ορειβατικές και γεωγραφικές αποστολές σε όλο τον κόσμο, από την Παταγονία και τις Άνδεις μέχρι τον Αρκτικό κύκλο και την Γροιλανδία και από τα υψίπεδα του Θιβέτ μέχρι την Ανταρκτική, ενώ έχει γίνει γνωστός από τις περιπέτειές του σε μεγάλες αποστάσεις που έχει διανύσει.

 

Η δυναμική του συγκεκριμένου αθλητή και το πάθος του για εξερεύνηση δεν σταματά ποτέ. Συγκεκριμένα, μέσα στον Μάρτιο του 2014, ο Νίκος Τόδουλος έχει αναλάβει, με την υποστήριξη της The North Face, να διασχίσει την Ισλανδία, από το Βορρά ως το Νότο, με ορειβατικά σκι χωρίς εξωτερική υποστήριξη, σε μια διαδρομή συνολικής απόστασης 350 χιλιομέτρων. Επίσης, δύο μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2014, θα διασχίσει τη Μεγάλη Βρετανία (Coast to Coast), από την περιοχή της Cumbria, μέχρι την Βόρεια Θάλασσα, συνολικής απόστασης 304 χιλιομέτρων.

 

Ο Brand Manager της The North Face, κ. Μανώλης Μαυροειδής, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εντάσσουμε στο δυναμικό μας έναν άνθρωπο με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο βουνό, την ορειβασία και το ποδήλατο βουνού. Η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας αλλά και οι γνώσεις του Νίκου, δεν μας άφησαν ούτε λεπτό σκέψης και πλέον προχωράμε δυναμικά μαζί, για νέες εξερευνήσεις και αποστολές, εντός και εκτός Ελλάδας.»

 

 

Σχετικά με την The North Face

Η The North Face, ιδρύθηκε το 1968. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην αγορά για να ολοκληρώσει αναρριχητές, ορειβάτες, snowsport αθλητές, αθλητές αντοχής, και εξερευνητές καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για πρωτοποριακό στυλ και δεν σταμάτα να εξερευνά. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται για εξειδικευμένες κατηγορίες όπως ορειβασία, σακίδια πλάτης, είδη σκι & premium αθλητικά είδη.

Official Youtube Link: http://www.youtube.com/user/Explorerssociety

 

Σχετικά με το Νίκο Τόδουλο

Ο Nίκος Τόδουλος είναι ένας σύγχρονος άνθρωπος της περιπέτειας που από το 2000 έχει πραγματοποιήσει με τα πόδια και το ποδήλατο πάνω από 32.000 χιλιόμετρα. Τα πιο πρόσφατα project του ήταν οι δύσκολες προσπάθειες διάσχισης απομονωμένων περιοχών του πλανήτη όπως την Ισλανδία, το υψίπεδο του Θιβέτ, και το απομονωμένο βασίλειο του Μπουτάν καθώς και η διάσχιση της Κορσικής μέσα από το δυσκολότερο μονοπάτι της Ευρώπης GR20. Στις περιπέτειες του Νίκου έχει βοηθήσει πολύ η Fast & Light προσέγγισή του στις διασχίσεις μεγάλων αποστάσεων, ένα στυλ που έχει καταφέρει να το αναπτύξει και να το τελειοποιήσει μέσα από χρόνια εμπειρίας, που του επιτρέπει να κινείται γρήγορα σε όλα τα φυσικά τερέν με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Ενώ o Νίκος έγινε γνωστός πρωτίστως για τις μεγάλης απόστασης περιπέτειές του, έχει συμμετάσχει σε ορειβατικές και trekking αποστολές στα Ιμαλάϊα, στις Άνδεις, στην Παταγονία στην Αφρική, στο Βόρνεο, στον Καύκασο, στις Βαλκανικές χώρες, στις Γαλλικές και Ελβετικές Άλπεις, στην Ανταρκτική καθώς και στις αρκτικές σκανδιναβικές χώρες με ορειβατικά σκι και χιονορακέτες. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Imperial College και του London School of Economics, ξέφυγε από μια συμβατική σταδιοδρομία και κατόρθωσε να μετατρέψει το μεγαλύτερο πάθος του σε επάγγελμα. Σαν απόφοιτος σχολών ορειβασίας και αναρρίχησης, ενεργό και πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πιστοποιημένος συνοδός αναβάσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας & Αναρρίχησης, εργάζεται σε σχολές ορειβασίας και συνεργάζεται με τουριστικά γραφεία της Ελλάδας και του εξωτερικού σαν τεχνικός σύμβουλος, οργανωτής και αρχηγός αποστολών.

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News