Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
31 Ιαν 14 ← πίσω

Το θρυλικό Copa Mundial «χορεύει» σε ρυθμούς Samba

Το θρυλικό Copa Mundial «χορεύει» σε ρυθμούς Samba

Η πολύχρωμη limited έκδοση του παπουτσιού είναι εμπνευσμένη από τη Βραζιλία



Η adidas παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συλλογή Samba Copa Mundial, τη νέα σειρά μοναδικών ποδοσφαιρικών παπουτσιών που βασίζεται στη συλλογή Samba. Στη νέα συλλογή, τα χρώματα της Samba συναντούν το θρυλικό Copa Mundial, το παπούτσι με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία του ποδοσφαίρου.


Το Νοέμβριο του 2013, η adidas ξεκίνησε την επιτυχημένη καμπάνια “All in or Nothing” για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014 στη Βραζιλία, παρουσιάζοντας τη συλλογή Samba. Για πρώτη φορά και τα 4 ποδοσφαιρικά παπούτσια της adidas -adizero f50, predator, nitrocharge και 11pro- παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα σε νέα και έντονα χρώματα. Μετά την ενθουσιώδη ανταπόκριση των φιλάθλων απ’ όλο τον κόσμο, η adidas αποφάσισε να προσθέσει στη συλλογή και το κλασικό Copa Mundial.                                                                                                                                            

Το Copa Mundial, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982, είναι το ποδοσφαιρικό παπούτσι με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία και το έχουν φορέσει μερικοί από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, όπως οι Franz Beckenbauer, Michel Platini, Zico και Karl-Heinz Rummenigge. Το Copa Mundial ήταν το τελευταίο επαναστατικό προϊόν που δημιουργήθηκε από τον ίδιο τον ιδρυτή της adidas, Adi Dassler, και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 10 εκατομμύρια ζευγάρια.


Η συλλογή Samba Copa Mundial θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις αρχές Φεβρουαρίου, σε επιλεγμένα καταστήματα της adidas.

 

 

About adidas Football

H adidas αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ο Επίσημος Συνεργάτης των πιο σημαντικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του κόσμου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της FIFA, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της UEFA. Η adidas είναι επίσης χορηγός κορυφαίων σωματείων ανά τον κόσμο, όπως η Real Madrid, η FC Bayern Munich, η AC Milan, η Flamengo και η Chelsea FC. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ανήκουν επίσης στο ρόστερ της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema, Bastian Schweinsteiger, αλλά και οι Έλληνες: Κώστας Μήτρογλου, Σωτήρης Νίνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Ορέστης Καρνέζης.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News