Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
07 Μάρ 14 ← πίσω

Ένα βήμα μπροστά: Η adidas παρουσιάζει το πρώτο all-in-one υβρίδιο ποδοσφαιρικού παπουτσιού και κάλτσας στον κόσμο

Ένα βήμα μπροστά: Η adidas παρουσιάζει το πρώτο all-in-one υβρίδιο ποδοσφαιρικού παπουτσιού και κάλτσας στον κόσμο

 

Το Primeknit FS της adidas δείχνει το μέλλον του ποδοσφαίρου

 

 

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση του πρώτου πλεκτού ποδοσφαιρικού παπουτσιού στον κόσμο, του Samba Primeknit, η adidas δίνει στους φιλάθλους μια «γεύση» από τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του μέλλοντος, αποκαλύπτοντας το νέο adidas Primeknit FS.   

 

Η limited edition του Primeknit FS θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα και είναι το πρώτο all-in-one υβρίδιο ποδοσφαιρικού παπουτσιού και κάλτσας στον κόσμο. Ο πρωτοποριακός “sock silhouette” σχεδιασμός προσφέρει μια μοναδική αίσθηση «δεύτερου δέρματος» που εφαρμόζει τέλεια από τα δάκτυλα ως την κνήμη, ενώ η κάλτσα βελτιώνει την επαφή της μπάλας με το πόδι σε σύγκριση με τα ποδοσφαιρικά παπούτσια με τον παραδοσιακό σχεδιασμό.  

 

Ενώ το Primeknit FS βρίσκεται ακόμα στη διαδικασία σχεδιασμού και αντιμετωπίζεται ως πιλοτικό μοντέλο, η adidas συνεργάζεται με τους κορυφαίους παίκτες της ώστε να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του παπουτσιού προκειμένου να κυκλοφορήσει στα γήπεδα μέσα στη χρονιά. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός και οι φωτεινές πλέξεις του Primeknit FS αναμένεται να προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση, διατηρώντας τη σταθερότητα και την αντοχή των συμβατικών ποδοσφαιρικών παπουτσιών. Κάθε κλωστή του παπουτσιού έχει κάλυψη υψηλής ακριβείας που εγγυάται αντοχή στο νερό ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

 

Σε συνέχεια του Samba Primeknit που παρουσιάστηκε πρόσφατα, η τεχνολογία πίσω από το πρώτο πλήρες υβρίδιο πλεκτού παπουτσιού και κάλτσας, επιτρέπει την ενσωμάτωση βέλτιστων μηχανικών ζωνών για τις διαφορετικές ανάγκες κάθε παίκτη οποιουδήποτε επιπέδου.     

 

Ο Markus Baumann, Senior VP του Global Football της adidas δήλωσε σχετικά:  «Ακολουθώντας το λανσάρισμα του Samba Primeknit, του πρώτου πλεκτού παπουτσιού παγκοσμίως την προηγούμενη εβδομάδα, είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε στον κόσμο μια γεύση των μελλοντικών μας προϊόντων. Το adidas Primeknit FS είναι το πιο πρόσφατο κεφάλαιο στα ποδοσφαιρικά προϊόντα της adidas και αποδεικνύει για άλλη μια φορά την πρωτοκαθεδρία της στην ποδοσφαιρική καινοτομία».  

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της adidas επισκεφθείτε το http://news.adidas.com/GR

Βρες τα ποδοσφαιρικά νέα της adidas στη σελίδα adidas football στο facebook και στους λογαριασμούς @adidasGR στο twitter και στο instagram.

 

 

 

Σχετικά με την adidas Football

H adidas αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι ο Επίσημος Συνεργάτης των πιο σημαντικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του κόσμου, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών της FIFA, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα της UEFA. Η adidas είναι επίσης χορηγός κορυφαίων σωματείων ανά τον κόσμο, όπως η Real Madrid, η FC Bayern Munich, η AC Milan, η Flamengo και η Chelsea FC. Μερικοί από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ανήκουν επίσης στο ρόστερ της adidas, όπως οι Leo Messi, Gareth Bale, Mesut Özil, Dani Alves, Oscar, Xavi, Karim Benzema, Bastian Schweinsteiger, αλλά και οι Έλληνες: Κώστας Μήτρογλου, Σωτήρης Νίνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Γιάννης Μανιάτης, Ορέστης Καρνέζης.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News