Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
08 Μάρ 14 ← πίσω

Αποκτήστε δυνατό και αδύνατο κορμί με τραμπολίνο

Κάποτε ήταν ένα από τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Πλέον μετατρέπεται στο απόλυτο εργαλείο για άψογη σιλουέτα και ανεβασμένη διάθεση.



Τα workouts με πρωταγωνιστή το τραμπολίνο επιστρέφουν δυναμικά, διεκδικώντας τη δική τους μοναδική θέση στον πλανήτη του wellness. Όλο και περισσότεροι trainers σάς καλούν να χοροπηδήσετε και πάλι ανέμελα, όπως τότε που ήσασταν παιδιά. Αυτή τη φορά όμως όχι χωρίς πρόγραμμα, αλλά εκτελώντας στοχευμένες ασκήσεις (κυρίως καρδιαγγειακές, αλλά και ενδυνάμωσης). 
Γιατί να το προτιμήσετε; Πρώτα απ' όλα γιατί η αγορά ενός μίνι τραμπολίνου δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή (μπορείτε να βρείτε ακόμη και από € 35). Θα μπορούσε να πει κανείς μάλιστα ότι αποτελεί επένδυση, αφού το συγκεκριμένο όργανο γυμναστικής αποδεικνύεται πραγματικό πολυεργαλείο.


Τι κάνει; Σας βοηθά να γυμνάσετε όλους τους μυς, να βελτιώσετε την ισορροπία σας και να αυξήσετε την αντοχή σας, να χάσετε πόντους, να κάψετε αρκετές θερμίδες (ανάλογα με την ένταση του προγράμματος που θα επιλέξετε), να σμιλέψετε τα πόδια και να αποκτήσετε το 6 pack των ονείρων σας. 



Στον παραπάνω κατάλογο προσθέστε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη προπόνηση σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από το στρες και την αρνητική ενέργεια, αλλά και να κάνετε detox (τα πηδήματα διεγείρουν το λεμφικό σύστημα, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται οι τοξίνες από τον οργανισμό). Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει κανείς από μια άκρως διασκεδαστική δραστηριότητα που -εδώ που τα λέμε- δεν μοιάζει με ένα συνηθισμένο πρόγραμμα γυμναστικής!
Πάρτε μια γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News