Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
12 Μάρ 14 ← πίσω

Ισχυρά ονόματα στελεχών θα δώσουν το παρών στο Choregeo 1st Sponsorship Conference 2014

Ισχυρά ονόματα στελεχών θα δώσουν το παρών στο “Choregeo” 1st Sponsorship Conference 2014

 

Το “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Απριλίου 2014, στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, ενισχύει ακόμα περισσότερο την δυναμική του, με νέες προσθήκες και ισχυρά ονόματα στελεχών από κορυφαίες εταιρείες του κόσμου.

 

Στο συνέδριο, που θα παρουσιαστούν όλα τα νέα δεδομένα που αφορούν στην χορηγία, με στατιστικές αναλύσεις και ενδιαφέροντα case studies, θα δώσουν το παρών και θα μιλήσουν σπουδαίοι εκπρόσωποι από το εξωτερικό όπως ο Nigel Geach, Vice-Chairman της European Sponsorship Association (ESA) και «Γκουρού» του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο Gökçe Dayi, Marketing and Corporate Affairs Manager, στην ομάδα μπάσκετ Anadolu Efes, η οποία πέρυσι βραβεύτηκε για μία από τις κορυφαίες viral, fan-interaction ενέργειες και ο Doğa Özgen Tek, στέλεχος marketing της ζυθοποιίας Efes, με πολύ σημαντικές χορηγίες τα τελευταία χρόνια.

 

Λίγες ημέρες πριν φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό, για τις ανάγκες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ και του TOP16, στην Ευρωλίγκα, οι δύο κορυφαίες ομάδες παρουσιάζουν τις εμπειρίες τους στον επιχειρηματικό χώρο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα μιλήσει στο συνέδριο με θέμα: «From Sponsorship to Partnership» και ο Ηλίας Κατσογιάννης, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα αναλύσει το άνοιγμα της ΚΑΕ στην τεράστια αγορά της Κίνας.

 

Για την συμμετοχή σας, στο διήμερο συνέδριο “Choregeo” 1st Sponsorship Conference, ισχύουν τα ακόλουθα κόστη συμμετοχής:

Για φοιτητές: 80€

Για εταιρείες: 150€

Για ιδιώτες: 200€

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, μπορείτε να βρείτε στο site μας: www.sponsorshipconf.gr . Η φωτογραφία του κειμένου είναι του βραβευμένου φωτογράφου της F1, Vladimir Rys.

 

Χορηγός του συνεδρίου, μέχρι στιγμής, είναι η κορυφαία εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού στην ύπαιθρο The North Face.

Υποστηρικτές του συνεδρίου είναι τα καταστήματα Focaccino, η υψηλής ποιότητας αλυσίδα αρτοποιείας – καφέ, η εταιρεία sports production Identity που έχει αναλάβει τον συντονισμό του συνεδρίου, η εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων Galakteros Event Production, το φωτογραφικό πρακτορείο Newsports και η εταιρεία καθαρισμού κτιρίων Bicos C.S.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου: Active Media

Τηλ: +30 210 9343020

Διοργάνωση - Χορηγικό πρόγραμμα συνεδρίου: Focus On Sports

Τηλ: +30 210 9312881-2

 

Επίσημο hashtag: #Choregeo

Επίσημο site: www.sponsorshipconf.gr

 

Focaccino

Η εταιρεία Focaccino με στόχο να προσδώσει στον παραδοσιακό φούρνο μοντέρνα προοπτική, υπηρετώντας παράλληλα τη σύγχρονη τάση του coffee to go, δημιούργησε μια ξεχωριστή πρόταση στον χώρο της εστίασης με παραδοσιακές γεύσεις και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Με βασικές αρχές τις σπιτικές γεύσεις, τα άριστα υλικά, την ποιότητα, την αγνότητα, την καινοτομία και την ποικιλία, φέρνει στον καταναλωτή φρέσκα προϊόντα που παρασκευάζονται καθημερινά σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά και ενισχυτικά γεύσης για το πιο υγιεινό και γευστικό αποτέλεσμα.

www.focaccino.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News