Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
21 Μάρ 14 ← πίσω

Δυο Έλληνες διασχίζουν με ποδήλατα 1080χλμ στην Μαροκινή Έρημο

Το 2014 ο Διεθνής Έλληνας ορειβάτης Νικόλαος Μαγγίτσης και ο ορειβάτης \ αθλητής Κώστας Παναγιώτου θα λάβουν μέρος σε ποδηλατική αποστολή στη Σαχάρα και στην χώρα του Μαρόκου.

Οι δύο Έλληνες αθλητές θα διασχίσουν 1080 ποδηλατικά χιλιόμετρα από ανατολικά στα σύνορα με την Αλγερία προς τα νοτιοδυτικά μέχρι της ακτές του Ατλαντικού σε 8 ποδηλατικές ημέρες. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της διαδρομής (ερημικό περιβάλλον, εναλλαγή υψομετρικών, δυνατοί άνεμοι σε ζεστό και ξηρό κλίμα) κάνουν την προσπάθεια των 1080 χλμ ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική.


Η εμπειρία του Βολιώτη ορειβάτη – αναρριχητή, τα 20 τελευταία χρόνια (32 αποστολές αθλητικής επιβίωσης), ο μόνος Έλληνας με ανάβαση στις «7 summits» την ψηλότερη κορυφή κάθε ηπείρου στον πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένου και του Έβερεστ 8850 μέτρα στις 17/5/2004, δίνει τις προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και ασφαλή αποστολή στη Μαροκινή Σαχάρα. Οι δύο Βολιώτες αθλητές θα ταξιδέψουν στο Μαρόκο από 26 Μαρτίου μέχρι 5 Απριλίου 2014. Μαζί τους θα ταξιδέψει και ο Νικόλαος Δημοτάκης αθλητής / πρωταθλητής ποδηλασίας στο παρελθόν για να προσφέρει τεχνική κάλυψη και στην ευθύνη της ομάδας υποστήριξης.

 

Από τον Οκτώβριο του 2013, με ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση και προετοιμασία του, ο Νίκος Μαγγίτσης και ο Κώστας Παναγιώτου προπονούνται εντατικά στο ποδήλατο για να έχουν τις καλύτερες δυνατές προσαρμογές.


Την τεχνική / ταξιδιωτική υποστήριξη της όλης προσπάθειας έχει αναλάβει το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού «True Adventure» στο Βόλο.  Συνεχής ενημέρωση από το www.trueadventure.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News