Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
24 Απρ 14 ← πίσω

«Αποκτήστε καλή φυσική κατάσταση με ένα καρδιοσυχνόμετρο με GPS»

Garmin

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

με ένα καρδιοσυχνόμετρο με GPS

 

 «Το καρδιοσυχνόμετρο μεταδίδει πάντα τις πληροφορίες αμφίδρομα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείται για να δίνεται οδηγίες στο σώμα σας και παράλληλα η συσκευή σας βοηθάει να ακούτε πώς αντιδράει το σώμα σας στις οδηγίες»

 

«Η άσκηση με ελεγχόμενη καρδιακή συχνότητα βασίζεται στην αλληλοεπικοινωνία μεταξύ του μυαλού και του σώματος. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει πράγματι επικοινωνία: το σώμα έχει κάτι να πει στο μυαλό. Αυτό δεν είναι καθόλου αυτονόητο, διότι η παραδοσιακή κουλτούρα του fitness αντιμετώπιζε το σώμα ως ένα παθητικό ον. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ενστικτωδώς ότι το σώμα πρέπει να κινηθεί με το ζόρι»

 

«Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις στο θέμα της φυσικής κατάστασης μοιάζει εκ πρώτης λογική: όσο περισσότερο ασκείστε, τόσο καλύτερη φυσική κατάσταση αποκτάτε. Εντούτοις, υπάρχει ένα λάθος στο πλαίσιο αυτής της λογικής: η φυσική σας κατάσταση δεν βελτιώνεται ποτέ γραμμικά παράλληλα με την προσπάθειά σας – κορυφώνεται σαν ένα κύμα που φουσκώνει.»

 

«Δεν πρέπει να υπάρχει ποτέ ένα κατώτατο όριο στην άσκηση. Η απροθυμία που φαίνεται σαν ένα κατώτατο όριο είναι απλώς ένα περιττό τεχνικό λάθος που μπορεί εύκολα να διορθωθεί με την έξυπνη χρήση ενός καρδιοσυχνομέτρου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναγκάσετε το σώμα να κινηθεί – αντιθέτως, ένα επιδέξια διαχειρισμένο σώμα αποκτά μία φυσική έλξη προς την άσκηση.»

 

Αν θέλετε να μάθετε τη συνέχεια δεν έχετε να παρά να διαβάσετε το νέο βιβλίο της Garmin “ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ με ένα καρδιοσυχνόμετρο με GPS”, από την Juhapekka Tukianen με την επιμέλεια της Ντενίζ Δημάκη, πρωταθλήτριας Ελλάδας Τριάθλου-Μαραθωνίου και αθλήτρια της Team Garmin Greece.

 

Τo βιβλίο αναλύει απλά και κατανοητά την αξία της χρήσης ενός καρδιοσυχνομέτρου με GPS στην προπόνηση από την πλευρά του αρχάριου, του μανιώδη ερασιτέχνη και του επαγγελματία αθλητή.  Στις σελίδες του θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για  να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Θα δείτε να καταρρίπτονται  μύθοι για την σωστή προπόνηση και θα αναγνωρίσετε λάθη στα οποία είχατε υποπέσει στο παρελθόν και είχαν ως αποτέλεσμα να σας αποθαρρύνουν. 

 

Το βιβλίο «Αποκτήστε καλή κατάσταση με ένα καρδιοσυχνόμετρο με GPS» θα διατίθεται από 2 Μαΐου σε επιλεγμένα καταστήματα ως ανεξάρτητο προϊόν στην τιμή των 19.99€. Επίσης παρέχεται δωρεάν με την αγορά νέων συσκευών Forerunner 220, 620, 910XT, fenix 2 και Edge 510/810, ενώ με την αγορά οποιασδήποτε άλλης συσκευής Garmin Fitness διατίθεται με έκπτωση 50% στην τιμή των 9.99€.

 

Όσοι βρεθείτε στις Σπέτσες για το Spetsathlon στις 25 με 27 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε από κοντά στο περίπτερο της Garmin!

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News