Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
24 Μαϊ 14 ← πίσω

Το τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Ποικιλίδη

Σήμερα Σάββατο, στις 4μ.μ., στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης στην Καλαμαριά, η οικογένεια του ΠΑΟΚ και όχι μόνο θα αποχαιρετήσει τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή «προδομένος» από την καρδιά του.



Ο Αγγελος Αναστασιάδης, προπονητής του ΠΑΟΚ με ένα λιτό μήνυμα στη σελίδα του στο facebook, σημείωσε: «Καλό Παράδεισο Παναγιώτη».

Ο Γιώργος Γεωργιάδης σχολίασε: «Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ άνθρωπος. Καλό ταξίδι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ... κουράγιο σε όλη την οικογένεια».

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέφερε: «Oι Άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις... Kαλό ταξίδι, αδελφέ μου Παναγιώτη».



Συλληπητήρια από ΕΠΟ και Σoύπερ Λίγκ



Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του μέλους του ΔΣ του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Ποικιλίδη, που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδία του, εξέφρασαν η ΕΠΟ και η Σούπερ Λίγκ, μέσω ανακοινώσεων τους. 



«O πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θερμά συλλυπητήρια», αναφέρει η Σούπερ Λίγκ και η ΕΠΟ:



«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η αδόκητη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον ελληνικό αθλητισμό, τον οποίο ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπηρέτησε και εκπροσώπησε επί σειράν ετών με εντιμότητα, θέρμη και συνέπεια, κατακτώντας διακρίσεις στους ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και της Ατλάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».



tanea.gr
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News