Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
24 Ιουν 14 ← πίσω

Ολυμπιακοί Αγώνες με... ρομπότ στο Τόκιο το 2020;

Ολυμπιακούς Αγώνες με ρομπότ σχεδιάζει να διοργανώσει στην πατρίδα του ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, Σίνζο Άμπε, στο περιθώριο του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος που θα πραγματοποιηθεί στο Τόκιο το 2020.



Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα "Telegraph", o Άμπε θέλει να κάνει μία επίδειξη των τεχνολογικών επιτευγμάτων της χώρας του "ανατέλλοντος ηλίου" και πιστεύει πως, το 2020, όταν η χώρα του θα ειναι "οικοδέσποινα" των Ολυμπιακών Αγώνων, θα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.



Ο ίδιος, βέβαια, έσπευσε να δηλώσει ότι, στη διάρκεια των Αγώνων, θα πραγματοποιηθεί μία επίδειξη με τις τελευταίες εξελίξεις της παγκόσμιας ρομποτικής τεχνολογίας, καλώντας όλες τις χώρες να δηλώσουν συμμετοχή.



Όμως, για την Ιαπωνία, η ρομποτική τεχνολογία είναι μία βιομηχανία με διεθνή αναγνώριση. Σχετικά με το μέγεθός της, ο Ιάπωνας πρωθυπουργός δήλωσε πως η αξία της ρομποτικής τεχνολογίας στην πατρίδα του αγγίζει τα 13,8 δισ. δολάρια.



"Το 2020 θα επιθυμούσα να συναντηθούν στο Τόκιο όλα τα ρομπότ του πλανήτη και να διεξαχθούν Ολυμπιακοί Αγώνες, όπου τα δημιουργήματα της ρομποτικής τεχνολογίας θα μπορούν να διαγωνιστούν επιδεικνύοντας τα τεχνολογικά τους προσόντα" υποστήριξε ο Σίνζο Άμπε, σύμφωνα με το ιαπωνικό πρακτορείο "Jiji Press".



Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός, που προέβη σε αυτές τις δηλώσεις κατά την επίσκεψή του σε εργοστάσια παραγωγής ρομπότ στο Τόκιο, επισήμανε επίσης πως στόχος της κυβέρνησής του ειναι η επίτευξη της ρομποτικής επανάστασης, που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας του.


e-volos.gr
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News