Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
05 Ιουλ 14 ← πίσω

Δότες μυελού των οστών Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές!

Τριήμερο εθελοντισμού αφιερωμένο στα παιδιά που παλεύουν καθημερινά με τον καρκίνο, με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας», διοργανώνει η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.


«Έλα Κι Εσύ. Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή. Τα Παιδιά Μας Χρειάζονται!», είναι ο τίτλος του τριημέρου, στην έναρξη του οποίου Ολυμπιονίκες και πρωταθλητές έγιναν δότες μυελού των οστών.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας ξεχωριστά που μας τιμάται με την παρουσία σας, που μας στηρίζετε στην προσπάθειά μας. Μέσα από εσάς θα διαδώσουμε το μήνυμα του εθελοντισμού και βοηθάτε στο να έρθουν κι άλλοι δότες», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «Ελπίδα», κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος, είπε: «αυτά τα παιδιά είναι οι πραγματικοί Ολυμπιονίκες της ζωής. Χρειάζονται πάρα πολλοί δότες για να βρεθεί ένας συμβατός».


Μέχρι και το απόγευμα της Παρασκευής, Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές και εθελοντές θα υποδέχονται στηνΟγκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα» όλους όσοι επιθυμούν με μια απλή διαδικασία να γίνουν εθελοντές δότες.


«Οι Έλληνες έχουμε αποδείξει πως όταν υπάρχει καλός σκοπός, συμμετέχουμε με την καρδιά μας, με χαρά και φιλότιμο», επισήμανε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, ενώ ο διευθυντής της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού Των Οστών, Στέλιος Γραφάκος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα οι Έλληνες ασθενείς θα μπορούν να βρουν μοσχεύματα από Έλληνες δότες.



    Δείτε το βίντεο εδώ: star.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News