Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
08 Αυγ 14 ← πίσω

Εντυπωσιακή ελληνική πρεμιέρα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν Taekwondo

2 χάλκινα στο Παγκόσμιο του Τατζικιστάν, από τις Γκουντουρά και Χαριτωνίδου   

 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ 5ες ΘΕΣΕΙΣ

 

 

Πρεμιέρα με δύο χάλκινα μετάλλια για την Εθνική μας ομάδα ταεκβοντό itf, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων στο Ντουσαμπέ, την πρωτεύουσα  του Τατζικιστάν. 

Η Σταυρούλα Γκουντουρά και η Αικατερίνη Χαριτωνίδου ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στο πρώτο και τρίτο Dan αντίστοιχα, στο αγώνισμα Tull, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της διοργάνωσης.

 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ακόμα τρεις αθλητές μας, ο Χρήστος Αναστασιάδης (τρίτο Dan), ο Χρήστος Ζελελίδης (δεύτερο Dan) και η Ευαγγελία Χατζοπούλου (2ο Dan) που κατετάγησαν στην 5η θέση. 

 

«Πήραμε τα δύο πρώτα μετάλλια, αλλά πιστεύουμε ότι και η συνέχεια θα είναι πολύ καλή. Οι αθλητές μας είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι, έχουν μεγάλες δυνατότητες και πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα κινηθούν σε υψηλά επίπεδα». Λόγια των δύο προπονητών της Εθνικής μας, του Φώτη Φωτιάδη και του Στέλιο Γιαϊλίδη.

 

Συνοπτικά οι αθλητές μας, την πρεμιέρα, στο αγώνισμα των Tull:  

  • χάλκινο μετάλλιο η Σταυρούλα Γκουντουρά στο πρώτο Dan νεανίδων 
  • χάλκινο μετάλλιο η Αικατερίνη Χαριτωνίδου στο τρίτο Dan νεανίδων
  • 5η θέση η Ευαγγελία Χατζοπούλου στο δεύτερο Dan νεανίδων
  • 5η θέση ο Χρήστος Αναστασιάδης στο τρίτο Dan εφήβων
  • 5η θέση ο Χρήστος Ζελελίδης στο δεύτερο Dan εφήβων

 

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ότι μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να σταθεί με αξιώσεις, διεκδικώντας κι άλλα μετάλλια και πολύ καλά πλασαρίσματα. 

 

Οι χώρες που μετέχουν στο Παγκόσμιο ταεκβοντό itf Εφήβων – Νεανίδων, στο μακρινό Ντουσαμπέ, των 750.000 κατοίκων, έφθασαν τις 43, ανάμεσά τους και οι πολύ δυνατές Εθνικές ομάδες της Κορέας, της Ρωσίας, της Ιαπωνίας και του Τατζικιστάν, με τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες να φθάνουν τους 600.

 



Αναστ. Βαλασιάδης: «Οι αθλητές μας είναι έτοιμοι να διακριθούν και στο Παγκόσμιο στο Τατζικιστάν»

 

Η Εθνική μας ομάδα, με πλήρη σύνθεση, βρίσκεται από την Κυριακή στο Ντουσάμπε του Τατζικιστάν με 28μελή αποστολή.

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της Εθνικής μας και είμαστε σίγουροι ότι οι αθλητές και οι αθλήτριές μας μπορούν να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση στο Τατζικιστάν. Άλλωστε παντού όπου κι αν πηγαίνει η ομάδα μας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και μας κάνει υπερήφανους. Αυτό πιστεύουμε ότι θα γίνει και στο Ντουσάμπε».

Λόγια του Προέδρου της Ομοσπονδίας ταεκβοντό itf Αναστάσιου Βαλασιάδη που συνοδεύει την ομάδα.   

 

Στην αποστολή της Εθνικής αποτελείται από 22 αθλητές και αθλήτριες, που είναι οι: Κωτσάρινης Μιχάλης (-45 κ.), Καρβούνης Τριαντάφυλλος (-51 κ.), Καζαντίδης Δημήτριος (-57 κ.), Παπαδόπουλος Δημήτριος (-63 κ.), Ράπτης Δημήτριος (-69 κ.), Παπαθεοδώρου Νικόλαος (-75 κ.), Παππάς Στέφανος (+75 κ.), Τιμαγένης Δημήτριος (Τουλ 1ο Νταν), Ζελελίδης Χρήστος (Τουλ 2ο Νταν), Αναστασιάδης Χρήστος (Τουλ 3ο Νταν), Παντελιάδης Ιωάννης (Ειδικές τεχνικές), Ερμείδου Γεωργία (-40 κ.), Γεωργίτση Σταματίνα (-46 κ.), Μπαγιαζίδου Σοφία (-52 κ.), Χατζοπούλου Ευαγγελία (-58 κ.), Λεκατσά Μαρία (-64 κ.), Σαρρή Ευγενία (-70 κ.), Μανωλούδη Παρθένα (-70 κ.), Γκουντουρά Σταυρούλα (Τουλ 1ο Νταν), Χατζοπούλου Ευαγγελία (Τουλ 2ο Νταν), Χαριτωνίδου Αικατερίνη (Τουλ 3ο Νταν), Λαζόγλου Χριστίνα (Ειδικές Τεχνικές).

 

Προπονητές της Εθνικής μας είναι οι Φώτιος Φωτιάδης και Στυλιανός Γιαϊλίδης, ενώ στην αποστολή μετέχουν και τρία μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος Αναστάσιος Βαλασιάδης, ο Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Αναστασιάδης και ο Ειδικός Γραμματέας Παναγιώτης Φίτζιος. Με την εθνική αποστολή θα ταξιδέψει και ο διεθνής διαιτητής Ευθύμιος Κατσαούνος.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News