Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
15 Σεπ 14 ← πίσω

Pearl Izumi Corner: Μια γωνιά για την ποδηλασία και το τρέξιμο!

Pearl Izumi
Δυο αθλήματα που έχουν να κάνουν με τη φύση, την αεροβική ικανότητα και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης δεν είναι παράξενο να συγκατοικήσουν σε ένα κατάστημα – ειδικά αν αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ποδηλατικά καταστήματα της Αθήνας.



Μιλάμε φυσικά για το Pearl Izumi Corner στο Top Cycles, ένα κατάστημα με ιστορία αρκετών δεκαετιών και παράδοση στο ποδήλατο. Και κάπου εκεί ξεκίνησε και η ανάγκη του "Pearl Izumi Corner» καθώς, όπως τακτικά οι ποδηλάτες στρέφονται στο τρέξιμο ως εναλλακτική προπόνηση – ή και ως δεύτερο άθλημα – έτσι και οι δρομείς, τακτικά αναζητούν ένα ποδήλατο για αναψυχή ή για μετακίνηση. Και φυσικά υπάρχουν και οι τριαθλητές που, στο Top Cycles θα νιώσουν... σαν στο σπίτι τους.

Γνωστή για τα ποιοτικά της προϊόντα αρχικά στο ορεινό τρέξιμο και στη συνέχεια και στο τρέξιμο σε άσφαλτο, η Pearl Izumi αποτέλεσε μια λογική επιλογή για τους ιδιοκτήτες του Top Cycle.

«Η Pearl Izumi» είναι μια εταιρία που ταιριάζει με τη λογική του Top Cycles, δηλώνει ο κ. Γιάννης Κοκλακίζογλου, εμπνευστής του Pearl Izumi Corner. «Ταιριάζει με την αγάπη μας για το βουνό, για τη φύση και τις δραστηριότητες. Ταιριάζει με το πάθος μας για τους αγώνες και την ποιότητα του εξοπλισμού. Εξυπηρετεί την ανάγκη μας να προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας ποιότητα, τιμές, ποικιλία, τεχνογνωσία. Αυτά είναι και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν άλλωστε την Pearl Izumi, μια εταιρία με τη δική της ιστορία στο χώρο του τρεξίματος».

Και είναι αλήθεια πως το Pearl Izumi Corner αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις δρομικές και τριαθλητικές ανάγκες. Από απλό, καθημερινό εξοπλισμό απλής προπόνησης για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης έως εξειδικευμένες αγωνιστικές λύσεις για ultramartahons και ορεινά τρίαθλα, ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες λύσεις και επιλογές, σε διαφορετικές τιμές και σχέδια.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός πως στο Pearl Izumi Corner υπάρχει ειδικός χώρος αφιερωμένος αποκλειστικά στις γυναίκες, με ρούχα και παπούτσια της Pearl Izumi αποκλειστικά για κυρίες – ένα συνεχώς αυξανόμενο δρομικό κοινό και στη χώρα μας.
Παράλληλα, αρκετά τακτικά μέσα στο χρόνο – συνήθως στις αλλαγές της σεζόν – οργανώνονται και Bazaar ρούχων και εξοπλισμού όπου δεκάδες προϊόντα σε τιμή αληθινής ευκαιρίας κυριολεκτικά... εξαφανίζονται μέσα σε μερικές ώρες.

Το Pearl Izumi Corner στεγάζεται στον πρώτο όροφο των εγκαταστάσεων του Top Cycles, κοντά στο μετρό του Περιστερίου και στόχος των δημιουργών του είναι να λειτουργήσει εκτός από κατάστημα και ως χώρος υποστήριξης δρομικών event, υποστήριξης αθλητών, ανταλλαγής τεχνογνωσίας ή απλώς ανταλλαγής μιας... καλημέρας με πρόσωπα που έχουν το ίδιο πάθος: το τρέξιμο ή το ποδήλατο. Και τους αρέσει να ζουν μ' αυτό.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News