Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
16 Σεπ 14 ← πίσω

Η ELBISCO στο πλευρό των Ελλήνων Πολυτέκνων

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

Η ELBISCO στο πλευρό των Ελλήνων Πολυτέκνων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμμετείχε στην ετήσια γιορτή για τα «πρωτάκια» πολύτεκνων οικογενειών, που διοργάνωσαν η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και η Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ)

 

 

Η ELBISCO στηρίζει έμπρακτα την ελληνική πολύτεκνη οικογένεια, αναπτύσσοντας σταθερή συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και την Ένωση Πολυτέκνων Αθηνών (ΕΠΑ).

 

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η ELBISCO ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά χορηγός στην ετήσια γιορτή για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, υποδεχόμενη τα «πρωτάκια» και τις οικογένειές τους σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, προσφέροντας σε όλους αγαπημένα προϊόντα Αλλατίνη, Elite και Κρις Κρις, καθώς και δοχεία Κρις Κρις «Τόστιμο!» για το σχολικό κολατσιό.

 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, συμμετείχαν περίπου 500 παιδιά, που θα πάνε φέτος στην Α’ Δημοτικού, συνοδευόμενα από τους γονείς και τα αδέλφια τους.

 

Η στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας αποτελεί σημαντικό πυλώνα του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ELBISCO, το οποίο έχει ως σημείο αναφοράς τη φροντίδα του παιδιού και την προστασία της παιδικής ηλικίας.

 

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Δημοσθένης Ραμαντάνης: «Η παράδοση και τα προϊόντα της ELBISCO είναι συνυφασμένα με την καθημερινότητα, αλλά και με τις αξίες της ελληνικής οικογένειας. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς γιατί, μέσω της συνεργασίας μας με τα ανώτατα θεσμικά όργανα εκπροσώπησης της κοινότητας των πολυτέκνων στην Ελλάδα, στηρίζουμε ανθρώπους που με μεγάλη προσπάθεια και περίσσευμα ψυχής, κάνουν αυτές τις αξίες πράξη.».

 

Πέραν της παρουσίας της σε εκδηλώσεις, η ELBISCO συμμετέχει στις δραστηριότητες της πολύτεκνης κοινότητας με ποικίλες δράσεις, όπως η προσφορά ειδικών εκπτωτικών κουπονιών, μέσω του περιοδικού που διανέμεται στα μέλη της ΑΣΠΕ σε όλη την Ελλάδα.

 

ELBISCO A.E.

 

Η ELBISCO A.Ε. διαθέτει μερικές από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην Ελλάδα, όπως Κρις Κρις, Elite, Αλλατίνη, Βοσινάκη και Forma. Για την ELBISCO Α.Ε., η αναζήτηση της προϊοντικής ανανέωσης και της καινοτομίας αποτελεί τον κεντρικό άξονα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Η εταιρεία, με μία μακρόχρονη πορεία στην αγορά τροφίμων, εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν απόλαυση, αλλά και προϊόντων Υψηλής Διατροφικής Αξίας, δίνοντας προτεραιότητα στην ποιότητα και την ασφάλεια.


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News