Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
14 Οκτ 14 ← πίσω

Μάντη Περσάκη: «Ο Αλέξανδρος μου έκανε δύο προτάσεις γάμου»

Ήρθαν κοντά μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε εκείνος, το οποίο έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του και την καριέρα του  στο kick boxing. Μία δύσκολη στιγμή έγινε η αφορμή να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, που τους οδήγησε χέρι-χέρι στα σκαλιά της εκκλησίας.





Η Μάντη και ο Αλέξανδρος κάθονται πλάι πλάι στη σχολή της, Pilates by Mandy στον Άλιμο, ενώ τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν. Οι ετοιμασίες για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής τους, την ημέρα του γάμου τους, είναι στην τελική ευθεία κι εκείνοι θέλουν να κάνουν τα πάντα για να μείνουν όλοι οι καλεσμένοι ευχαριστημένοι. Ντυμένοι και οι δύο με τα αθλητικά τους, συζητούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες, λύνοντας καθετί με απόλυτη ηρεμία και άψογη συνεννόηση. «Ο γάμος είναι μια φυσική εξέλιξη της σχέσης μας, δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν αλλάζει κάτι στη ζωή μας. Από την πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί και πως η σχέση μας θα είναι σοβαρή» λέει πρώτη η Μάντη.




Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο αθλητής του kick boxing πήγε στη γυμνάστρια για αποκατάσταση έπειτα από πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε. «Πήγα στη Μάντη μετά από παρότρυνση του γιατρού μου για τη γρήγορη αποκατάστασή μου. Ήμουν διαλυμένος. Με κουβαλούσαν στα χέρια για να πάω να κάνω γυμναστική. Το είχαμε ψάξει με την ομάδα μου πριν καταλήξω σε εκείνη. Εκείνη την εποχή, δεν είχα καθόλου καλή ψυχολογία για να κάνω νέα σχέση. Έτσι, όταν τη γνώρισα, ήμουν επιφυλακτικός, αλλά μου άρεσε ως κοπέλα. Μάλιστα, ήταν πολύ αυστηρή ως δασκάλα, γιατί ήθελε να γίνω καλά. Κάνουμε ακόμα μαθήματα μαζί» διηγείται ο Αλέξανδρος.



«Με τον Αλέξανδρο, αλλά και με τον κάθε πολυτραυματία που έχει τύχει να αναλάβω, το πρώτο που με ενδιέφερε ήταν η υγεία του. Ήθελα να τον δω καλά και δυνατό. Στην πορεία, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πώς θα ξαναπαίξει kick boxing. Όταν, όμως, ήρθαμε πιο κοντά, άρχισα να το βλέπω πιο συναισθηματικά. Δεν σου κρύβω ότι δεν ήθελα να παίξει πάλι. Δεν είχε να αποδείξει κάτι. Χαίρομαι, πάντως, που επέλεξε τότε να έρθει σε μένα για αποκατάσταση επειδή αναγνώρισε τη δουλειά μου, όχι γιατί μπορεί να έχω ωραίο σώμα ή είδε μια ωραία κοπέλα».



Πίσω και πάλι στις προετοιμασίες του γάμου τους, που τελείται  την Κυριακή 5 Οκτωβρίου. Η τελετή γίνεται στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί πάρτι στο Grand Resort Lagonissi. Οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούν τους 300. «Αν με άφηνες ελεύθερο, θα καλούσα 1.000 άτομα!» ομολογεί ο Αλέξανδρος. «Κουμπάροι μας είναι ο Θανάσης Κίλας, που είναι χρόνια φίλος και συναθλητής μου, και η Θάλεια Κυρίτση, κολλητή φίλη της Μάντης από 2,5 ετών». Όπως εξηγεί, όμως, η Μάντη: «Θέλαμε γάμο σε κλειστό κύκλο. Να είναι μαζί μας οι άνθρωποι που αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Έχουμε μεγάλο κύκλο και οι δύο και δεν σημαίνει ότι, αν κάποιος δεν είναι στο γάμο, δεν τον αγαπάμε ή δεν έχουμε ζήσει πράγματα μαζί του».Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.protothema.gr
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News