Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
23 Οκτ 14 ← πίσω

Πώς γυμνάζονται οι Αθηναίοι; Τρέξιμο, CrossFit, ποδηλασία, yoga και χορός τους κρατάνε fit και μακριά από την κατάθλιψη!

Η φτώχεια δεν θέλει μόνο καλοπέραση αλλά και γυμναστική. Λίγο οι δύσκολες, γεμάτες άγχος ημέρες που περνάμε, λίγο η λόξα με το φαΐ που κατέκλυσε τα media και άφησε πίσω της κοιλιές και ξεχειλωμένες περιφέρειες, λίγο η μόδα με οτιδήποτε υγιεινό και –μάλλον πολύ– τα new age χιπστέρια της άθλησης με τους πλάκα κοιλιακούς και τις σέξι πόζες στο instagram, έχεις την εντύπωση ότι όλοι οι Αθηναίοι άρχισαν να γυμνάζονται.


Ξαφνικά, εκεί που ήξερες μόνο λέξεις παλιομοδίτικες όπως jogging και άρση βαρών, άρχισες να βομβαρδίζεσαι με νέους όρους – νέους για σένα, όπως aerial yoga, TRX, CrossFit, πιλάτες, pole dancing, και pole dancing με κορδέλες και σχοινιά, και ένα σωρό παρόμοια, που όλα όμως αναφέρονται σε έναν τρόπο άθλησης μέσα και έξω απ' τα γυμναστήρια.

Οι Αθηναίοι τρέχουν με την πρώτη ευκαιρία (και κλείνει όλο το κέντρο για χάρη τους), βγαίνουν βόλτες μαζικά με ποδήλατα (και ξανακλείνει το κέντρο), κάνουν μποξ και καράτε και ζίου ζίτσου, κάνουν ό,τι εξωτικό και ανατολίτικο μπορείς να φανταστείς, τεντώνοντας τα χέρια και κάνοντας τούμπες, βρίσκουν την αναπνοή τους με την αυτοσυγκέντρωση, κάνουν ακροβατικά, κρέμονται με σχοινιά στα κατσάβραχα και κάνουν πεζοπορίες, κολυμπούν και χορεύουν.

Από τα μεσημεριανά πάρτι με τα χρώματα στον Κεραμεικό μέχρι τις ροκ εν ρολ βραδιές στα μαγαζιά του κέντρου, χύνουν τόνους ιδρώτα με συνοδεία μουσικής. Γυμνάζονται πολύ. Ακολουθούν οι πέντε πιο δημοφιλείς τρόποι για να γυμναστείς αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα. Μιλήσαμε με τους ειδικούς του κάθε κλάδου και σας φέρνουμε όλες τις βασικές πληροφορίες. Καλό κουράγιο!


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου της Μαρίας Παππά στη lifo.gr
http://www.lifo.gr/mag/features/4530

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News