Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
30 Οκτ 14 ← πίσω

Voga (βόγκα?) λέγεται η νέα μόδα fitness που έρχεται από το Λονδίνο

Voga λέγεται η νέα μόδα fitness που έρχεται από το Λονδίνο. Όπως ... "βόγκα" ... όχι ακριβώς, ευτυχώς. Είναι Voguing + Yoga μαζί, όπως διαβάζουμε στο eirinika.gr


Στο εξωτερικό κυρίως αλλά και στην Ελλάδα η yoga αποκτά όλο και περισσότερους fans. Τα οφέλη της γιόγκα είναι ψυχοσωματικά, καθώς αποτελεί μέθοδο εσωτερικής εξερεύνησης, η οποία αναγνωρίζει την αλληλεξάρτηση του σώματος με το νου, και επιφέρει αρμονία σε όλες τις ανθρώπινες υποστάσεις, στη σωματική, τη διανοητική-συναισθηματική, την πνευματική.

Με τα χρόνια έχουμε δει κατά καιρούς διάφορες παραλλαγές της. Hot yoga, power yoga, yoga πάνω σε surfboards, naked yoga, baby yoga ακόμα και yoga στον αέρα είναι μόνο μερικά παραδείγματα.Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη, η Voga. Πρόκειται για τη συνένωση του Voguing και της Yoga. To Voguing δεν είναι καινούριο. Θυμάστε την Μaddona στο video clip του τραγουδιού Vogue που χόρευε σε έντονους ρυθμούς κάνοντας τους χαιρετισμούς στον ήλιο; Ε, αυτό είναι ακριβώς είναι το Voguing. Ένα είδος χορού. H ιδέα είναι της Juliet Murrell. Η former fashion, film-set designer και δασκάλα yoga, ήθελε να φέρει μια καινοτομία στα μαθήματά της. Να βάλει λίγο πιο έντονο tempo στα μαθήματα yoga. Μετά από μια νύχτα βλέποντας μια μάχη voguing σ" ένα bar στο Soho, της ήρθε αμέσως η ιδέα. O συνδυασμός αυτό τον δύο ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνε. Το «House of Voga» ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα τον περασμένο Νοέμβριο στο Λονδίνο.

Αυτό το φθινόπωρο, η Murrell σχεδιάζει να ξεκινήσει μαθήματα Voga στο Παρίσι, την Ίμπιζα και στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη, όπου είναι και ο τόπος γέννησης του voguing.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News