Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
31 Οκτ 14 ← πίσω

Ο Mike Tyson κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία μολις 7 ετών!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σεραδιοφωνικό σταθμό αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά σαν παιδί από έναν άντρα που τον άρπαξε από τον δρόμο. Ήταν μόλις 7 ετών.


Γεννημένος στις σκληρές γειτονιές του Brooklyn, ο Mike Tyson χρησιμοποίησε τις γροθιές του για να επιβιώσει. Συμμετείχε σε συμμορίες, έκανε καταχρήσεις, αγωνιζόταν στα ρινγκ σαν θηρίο και μόλις 20 ετών αγόρι στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου επαγγελματικής κατηγορίας. Οι εφημερίδες τον αποθέωσαν για τα απίστευτα νοκ άουτ στις αρένες της πυγμαχίας και τον διέλυσαν για την βάρβαρη εξωαγωνιστική συμπεριφορά του.

Φιλενάδες του (ανάμεσά τους και διάσημα μοντέλα όπως η Naomi Campbell) έφεραν μώλωπες σε δημόσιες εμφανίσεις τους, μία κοπέλα τον κατηγόρησε για βιασμό και με την μαρτυρία του σοφέρ του (ότι την είδε να φεύγει σε κακά χάλια, τρομοκρατημένη, από το ξενοδοχείο) τον έστειλε φυλακή, όταν βγήκε πυγμάχισε με τον Evander Holyfield και σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη δαγκώνοντάς του το αυτί (έκοψε ολόκληρο κομμάτι). Γιατί τόση βία; Γιατί ήταν κακότυχο παιδί των γκέτο, με μια αλκοολική μητέρα που τον πότιζε αλκοόλ από βρέφος ίσως...

Όλα αυτά τα γνωρίζαμε. Εκείνο που δεν είχαμε ποτέ μας φανταστεί/ διαβάσει/ ακούσει είναι η δική του αλήθεια.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Mike Tyson αποκάλυψε πως κακοποιήθηκε σεξουαλικά σαν παιδί από έναν άντρα που τον άρπαξε από τον δρόμο. Ήταν μόλις 7 ετών.

"Ο άντρας αυτός με κακοποίησε σεξουαλικά και μου έκανε διάφορα... με πήρε από τον δρόμο ενώ εγώ απλώς περπατούσα. Ήμουν μικρό παιδί. Δεν τον ξαναείδα ποτέ. Έφυγα τρέχοντας και δεν τον ξαναείδα ποτέ", λέει ο "Iron Mike", 41 χρόνια μετά και προσθέτει ότι δεν κατήγγειλε ποτέ το περιστατικό στην αστυνομία. Δεν ξέρει γιατί. Ίσως ήταν υπερβολικά φοβισμένος.


Πηγη: ufight.gr

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News