Athens Marathon EXPO
Αρχική Γυμναστική Διατροφή Υγεία Lifestyle Βίντεο Events Επικοινωνία
RunningNews.gr - Τα παντα για το τρέξιμο No Pain Just Gain
19 Νοέ 14 ← πίσω

Προπονητικό camp ορεινού τρεξίματος με θέα το Μέτσοβο

Με σύμμαχο τον καιρό, οι λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες αθλητές, συμμετείχαν στο 1ο προπονητικό camp ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στις 14,15 & 16 Νοεμβρίου 2014 στο Μέτσοβο, υπό την καθοδήγηση του αθλητή της The North Face, Νίκου Καλοφύρη.

 

Ο έμπειρος αθλητής καλωσόρισε τον κόσμο, στην πανέμορφη Ήπειρο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μετσόβου και ανέλαβε την ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούσαν την βελτίωση της τεχνικής τους στο ορεινό τρέξιμο, στην θεωρία και την πράξη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τον εντοπισμό και τη διόρθωση των μυϊκών ανισορροπιών, με ειδικές ασκήσεις ευθυγράμμισης του σώματος, την ανάλυση των τεχνικών τρεξίματος στο ορεινό πεδίο και την επίδειξη και τον σχεδιασμό προπονητικών μονάδων για το επόμενο διάστημα προετοιμασίας.

 

Το Σάββατο, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, να προπονηθούν σε τεχνικό ορεινό πεδίο με εναλλαγές ταχύτητας (fartlek), να ενδυναμώσουν τους μύες τους με ειδικές αλτικές ασκήσεις και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά του Μετσόβου, με κύριο στόχο την συνολική βελτίωση της τεχνικής τους. Παράλληλα, ο Καλοφύρης τους ενημέρωσε για τα νέα δρομικά παπούτσια της εταιρείας The North Face για τη σεζόν «Άνοιξη - Καλοκαίρι 2015». Την Κυριακή, έτρεξαν όλοι μαζί την διαδρομή του Ursa Trail.

Στους τυχερούς συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το 1ο προπονητικό camp ορεινού τρεξίματος, ήταν και ο νικητής του διαγωνισμού του ExplorersSociety που παρέλαβε ως δώρο ένα σακίδιο πλάτης από την The North Face.

 

Χορηγός Επικοινωνίας: Explorers’ Society

 

 

Σχετικά με την The North Face

Η The North Face, ιδρύθηκε το 1968. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην αγορά για να ολοκληρώσει αναρριχητές, ορειβάτες, snowsport αθλητές, αθλητές αντοχής, και εξερευνητές καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για πρωτοποριακό στυλ και δεν σταμάτα να εξερευνά. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται για εξειδικευμένες κατηγορίες όπως ορειβασία, σακίδια πλάτης, είδη σκι & premium αθλητικά είδη.

Official Page: www.explorerssociety.gr/

Official YouTube Link: https://www.youtube.com/user/Explorerssociety

 

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Σχόλια αναγνωστών
Διαβάστε περισσότερα επίκαιρα θέματα
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Ρεβίθια σούπα
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Τι είναι το νάτριο; Που βοηθάει στον οργανισμό; , fitvpaddiction, Βίβιαν Δράκου, Πόλυ Χατζόγλου
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Ενημέρωση Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
14 Σεπ 15 - Υγεία - Ενημέρωση Πώς μπορεί η φυσιοθεραπεία να βοηθήσει με την ακράτεια; , Επιμέλεια: Θοδωρής Διάκος
14 Σεπ 15 - Διατροφή - Συνταγές Κοτόπουλο με γιαούρτι και μουστάρδα
14 Σεπ 15 - Γυμναστική - Δραστηριότητες Ποδήλατο Παντού!
Nutrinews


Events


www.FitnessPulse.gr - Ο παλμός του fitness χτυπάει εδώ - Γυμναστική, Διατροφή, Υγεία, Lifestyle
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε σχετικο με fitness στο info [at] fitnesspulse [dot] gr

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News